Zmeny v programe ženského družstva. Cez Veľkú noc v Hodoníne a Moste

Kategórie

Koronavírus a s ním súvisiace opatrenia v Čechách a na Slovensku neustále menia program nadnárodnej MOL ligy. Ten sa v minulých dňoch zmenil aj nášmu ženskému družstvu. To má zatiaľ pevný program na mesiac február, kedy vieme, že túto sobotu privíta Porubu, budúcu Olomouc, ďalšiu sa predstaví v Olomouci a dvadsiateho februára nastúpi doma proti Zlínu.

So Zlínom a následne aj Pískom malo naše ženské družstvo hrať domáci dvojzápas dva dni po sebe. Kluby boli na tom dohodnuté, no žiaľ zasiahli opatrenia. „Vzhľadom k tomu, že družstvo musí opustiť krajinu do dvanástich hodín sa to zrealizovať nedá. Momentálne hľadáme náhradné termíny na odohratie týchto dvoch zápasov, ako aj domáceho duelu so Slaviou Praha,“ informoval nás športový riaditeľ Iuventy a súčasne aj tréner prvého tímu Jan Beňadik.

Na druhej strane, už teraz poznáme termín nášho duelu na pôde aktuálneho lídra súťaže DHK Baník Most. Ten sa odohrá na veľkonočnú nedeľu štvrtého apríla. „Dva dni predtým sa predstavíme v Hodoníne, kde teda odohráme obidva zápasy. Stane sa tak po dohode klubov. Následne opustíme krajinu, nájdeme si miesto na Slovensku, kde potrénujeme a v nedeľu sa do Čiech vrátime na duel v Moste. Je to neštandardné riešenie, no je taká doba a treba sa jej prispôsobiť. Ako som povedal už skôr, urobíme všetko preto, aby sa súťaž dohrala a bola regulárna,“ pokračuje Beňadik. Jeho družstvo tak zatiaľ pozná termíny desiatich duelov z trinástich (to sa ešte môže zmeniť…). „Aktuálne hľadáme s klubmi dohodu na termíne zápasov zvyšných troch,“ dodal Beňadik.

Program MŠK Iuventa v MOL lige (termíny zápasov sa ešte môžu meniť) –aktuálny program nájdete aj tu
Sobota 30. január o 18.00 hod.: Michalovce – DHC Sokol Poruba (16. kolo).
Sobota 6. február o 18.00 hod.: Michalovce – DHK Zora Olomouc (dohrávka 4. kolo).
Sobota 13. február: DHK Zora Olomouc – Michalovce (17. kolo).
Sobota 20. február o 18.00 hod.: Handball PSG Zlín – Michalovce (19. kolo).
Sobota 6. marec o 18.00 hod.: Michalovce – TJ Sokol Písek (21. kolo).
Streda 24. marec o 18.00 hod.: Michalovce – DHK Baník Most (23. kolo).
Sobota 27. marec: DHC Slavia Praha – Michalovce (24. kolo).
Piatok 2. apríl: HK Hodonín – Michalovce (25. kolo).
Nedeľa 4. apríl: DHK Baník Most – Michalovce (dohrávka 8. kolo).
Sobota 10. apríl: Michalovce – DHC Plzeň (26. kolo).

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Štyri body dorasteniek z Bratislavy

Naše dorastenecké tímy uspeli v dohrávkach druhého kola svojich najvyšších súťaži, keď zvíťazili na pôde ŠKP Bratislava. Staršie dorastenky si pripísali

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.