Jan Beňadik: Na body opäť potrebujeme nadpriemerný výkon

Kategórie

Šesť duelov v rade nepoznajú hádzanárky Iuventy Michalovce chuť prehry. Zverenky trénera Jana Beňadika sa za ten čas vyšvihli na druhé miesto v tabuľke. Za zmienku stoja hlavne dve posledné víťazstvá nad poprednými českými klubmi Porubou a Olomoucom. Porubu doma vyprášili 41:19 a Olomouc 34:19. A práve Olomouc bude opäť ich súperom. Tentoraz sa ale duel odohrá na Morave a v sobotu tak čaká na Michalovčanky ďalší ťažký zápas.

Tréner Jan Beňadik aj napriek vysokému sobotňajšiemu víťazstvu zdvíha pred kvalitou súpera varovný prst. „Samozrejme, v príprave musíme vychádzať zo zápasu, ktorý sme odohrali v sobotu. Aj keď rozdiel v skóre ukazuje možno niečo iné, priebeh ukázal, že nás nič ľahké nečaká. Súper kládol odpor hlavne v prvom polčase. My sa musíme dobre skoncentrovať a ísť na maximum od úvodných sekúnd. Vieme, že na body z Olomouca budeme potrebovať nadpriemerný výkon, pretože DHK Zora má dobrý tím,“ zdôraznil tréner michalovskej Iuventy.

Súboje s Olomoucom sú ozdobou každého ročníka MOL ligy. Ide totiž o dvoch súperov, ktorí sú v spoločnej súťaži od samého začiatku. „Vieme, že sa nám tam raz darilo, raz nie. Už na začiatku roka sme si povedali, že ideme od zápasu k zápasu a každý ďalší bude náročnejší. Tak to bude aj teraz. Čaká nás asi najťažší doterajší zápas a musíme sa naň dobre pripraviť. Keď chceme napĺňať tie ciele, ktoré máme, musíme zvládať aj ťažké zápasy vonku. Jeden z nich nás čaká teraz v sobotu v Olomouci,“ dodal Beňadik. My len dodajme, že duel sa začína od 17.00 hod. a môžete si ho pozrieť na tv.com.

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.