Naira Almeidová už v tréningovom procese ženského tímu

Kategórie

Do tréningového procesu sa po prekonaní karantény v týchto dňoch zapojila aj naša nová posila, brazílska brankára Naira Almeidová. Tá je už trénerom k dispozícii a v bránke sa predstaví aj v piatkovom a sobotňajšom dvojzápase s novým účastníkom MOL ligy, poľským Chorzówom.

Pre čochvíľa tridsaťročnú brankárku budú Michalovce prvým angažmánom mimo svojej rodnej krajiny. Doteraz pôsobila iba v brazílskych Handesfa, Forçaatlética de Goiânia, Santos, São José dos Campos, Santo André a Pinheiros. „Má iný štýl chytania a to sme práve do tímu chceli. Sám som zvedavý, ako na ňu budú pôsobiť zápasy MOL ligy. Všetci veríme, že nám pomôže nielen v nich, ale aj v zápasoch európskeho pohára,“ zdôraznil tréner Jan Beňadik.

Najlepšia brankárka Brazílie za rok 2019 sa už nevie dočkať svojej premiéry v michalovskom drese. „Je to môj prvý angažmán mimo rodnej krajiny a preto som plná očakávaní. Verím, že sa mi v Michalovciach bude dariť.“ My len dodajme, že Almeidová je jednou z troch posíl, ktoré náš klub podpísal počas leta. Po materskej dovolenke sa do tímu vracia Patrícia Wollingerová, no a novou posilou je aj česká reprezentačná spojka Helena Ryšánková.

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Štyri góly debutantky Polievkovej

Debut v ženskom tíme si počas minulého víkendu odkrútila naša odchovankyňa Barbora Polievková. Osemnásťročná v doraste stredná spojka sa tentoraz

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.