Pokračovať v nasadenom tempe, dosiahnuť ôsme víťazstvo

Kategórie

Iba jediný tím v nadnárodnej MOL lige má po siedmych odohraných zápasoch stopercentnú bilanciu. Je ním naša Iuventa, ktorá vyhrala všetkých sedem duelov a vyhrieva sa na prvej priečke v tabuľke.

Michalovčanky sa na víťaznú vlnu vrátili aj po reprezentačnej prestávke, keď okrem dvoch ligových duelov doma so Slaviou Praha a v Písku zvládli aj dvojzápas druhého kola Európskeho pohára s bosnianskym RK Hadžiči Interlogistic Sarajevo. „Samozrejme, že nás takýto štart do súťaže teší. Odrazila sa naša letná príprava, v ktorej sme si veľa museli odoprieť, no ukázalo sa, že to malo zmysel. Do sezóny sme vstúpili dobre pripravené a odzrkadľuje sa to na našich výsledkoch,“ poznamenal ostrá spojka MŠK a slovenskej reprezentácie Adriana Holejová.

Pred zverenkami trénera Jana Beňadika stojí náročný posledný mesiac jesennej časti. Za 23 dní, keď počítame aj dvojzápase tretieho kola Európskeho pohára s ukrajinskou Galyčankou Ľvov, odohrajú až sedem zápasov. „Bude to samozrejme náročné. Budeme len hrať, cestovať a trénovať. Máme ale dostatok síl a verím, že toto náročné obdobie zvládneme,“ pokračuje Holejová. Náročné obdobie pre Zemplínčanky začína už v sobotu, kedy ich od 16.00 hod. čaká súboj s v tabuľke treťou Plzňou. „Je to tím, ktorý je dlhšie pokope. Teraz tam v lete prišla Galušková, ktorá je aktuálne najlepšou strelkyňou ligy, takže kvalitu rozhodne majú. Svedčí o tom, že sú v tabuľke hneď za nami a Mostom. Nič ľahké nás určite v sobotu nečaká, no chceme nadviazať na doterajšie víťazstvá a zostať na víťaznej vlne,“ dodáva Adriana Holejová.

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky na záver so štyrmi bodmi

Naše dorastenecké výbery sa stali víťazmi reštartovaných súťaži prvých líg dorasteniek skupina Východ. Mladšie dorky rozhodli o svojom prvenstve v poslednom kole

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.