V januári päť zápasov, štyri u súperov

Kategórie

V prvom mesiaci kalendárneho roka 2022 sa rozbehne aj naša MOL liga. V nej odohráme v januári až päť zápasov. Stretneme sa s tímami z dolného poschodia tabuľky, ale aj z absolútnej špičky. Zaujímavosťou je, že až štyrikrát sa predstavíme u súperov.

Už túto sobotu ôsmeho januára o 16.00 hod. sa predstavíme na pôde aktuálne štvrtého tímu tabuľky Házená Kynžvart. Nováčik súťaže je asi najpríjemnejším prekvapením doterajšieho priebehu sezóny. Vonku sa predstavíme aj ďalší víkend a to rovno dvakrát. Najskôr nás čaká v sobotu pätnásteho januára súboj štrnásteho kola v Hodoníne a o deň neskôr aj predohrávaný zápas dvadsiateho piateho kola v Stupave. Jediný duel odohráme na vlastnej palubovke v sobotu dvadsiateho druhého januára a bude to súboj, ktorý by mal stáť za to. Veď privítame o 17.30 hod. druhý tím tabuľky a obhajcu prvenstva DHK Baník Most. Januárový program následne uzavrieme v sobotu dvadsiateho deviateho januára opäť za hranicami Slovenska, tentoraz ale na severe, keď nás čaká súboj v poľskom Chorzówe.

Program MŠK Iuventa v januári
Sobota 8. január: Házená Kynžvart – MŠK Iuventa Michalovce (13. kolo – 16.00 hod.)
Sobota 15. január: HK Hodonín – MŠK Iuventa Michalovce (14. kolo – 17.00 hod.)
Nedeľa 16. január: AHT Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce (25. kolo – 11.00 hod.)
Sobota 22. január: MŠK Iuventa Michalovce – DHK Baník Most (15. kolo – 17.30 hod.).
Sobota 29. január: Ruch Chorzów – MŠK Iuventa Michalovce (16. kolo – 17.00 hod.).

Viac na preskúmanie

Ženy

Sedemgólová prehra v Antalyi

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce prehrali v prvom semifinálovom zápase EHF Európskeho pohára na pôde tureckého Antalya Konyaalti BSK o sedem gólov 24:31.

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.