Šesť gólov Márie Holešovej nezabránilo štvrtej prehre

Kategórie

Po dlhšom čase prichádzame opäť s rubrikou „Naši bývalí v zahraničí“. V predchádzajúcich dňoch totiž boli v hre viaceré naše hráčky, ktoré hrali na domácej, ale aj európskej scéne. Najviac o sebe dala vedieť kridelníčka Mária Holešová. Jej terajší klub Ego Spor Ankara sa v rámci najvyššej tureckej súťaže predstavil na pôde Konyaalti, kde prehral tesne 34:35. Bola to už štvrtá prehra Ankary v rade a nezabránilo jej ani šesť gólov Holešovej.

Hádzanárky Nice OGC poľahky pokorili v rámci najvyššej francúzskej súťaže Celles 34:23. V piatom ligovom vystúpení za sebou nenašli premožiteľa, čím sa vo vyrovnanej tabuľke posunuli opäť vyššie a už sú v tesnom kontakte s tímami v popredí. Martina Školková strávila na ihrisku 47. minút, dvakrát zakončila akciu strelou a raz skončila lopta z jej ruky v sieti. V Rakúsku MGA Fivers s brankárkou Adrianou Medveďovou si drží 3. pozíciu aj vďaka úspechu proti Korneuburgu (40:30), v Poľsku zase uspel klub našej bývalej brankárky Aleksandry Ivanicji Koszalin, ktorý v šestnásťfinále pohára zvíťazil v Gniezni 30:27.

V najvyššej maďarskej lige zdolala Kisvárda bez zranenej Veroniky Habánkovej Érd 31:27 a naďalej sa drží v strede tabuľky. Naopak, vo Švajčiarsku smútila spojka Mária Olšovská, ktorej Kreuzlingen nestačil na majstra LC Bruhl. Na prehre 24:32 nič nezmenil ani jeden gól Olšovskej. Naďalej sa darí ruskému vicemajstrovi Rostovu na Done, kde ako asistent trénera pôsobí náš bývalý tréner Tomáš Hlavatý. Rostov uspel v skupinovej fáze Ligy majstrov v Dortmunde, kde vyhral 31:25 a patrí mu druhá priečka v tabuľke. Podravka Koprivnica, kde hráva naša bývalá hráčka Dijana Mugošová, tentoraz v dánskom Esbjergu nehrala.

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.