Tri Michalovčanky v Beňadikovej nominácii junioriek

Kategórie

Tréner junioriek Slovenska pripravujúcich sa na letné majstrovstvá sveta v Slovinsku Jan Beňadik, ktorý je zároveň aj trénerom MŠK Iuventa Michalovce, nominoval na blížiaci sa aprílový zraz aj tri svoje zverenky z klubu. V nominácii sa ocitli spojky Barbora Polievková s Alenou Dvorščákovou, ako aj kridelníčka Natália Dmytrenková.

Medzi náhradníčkami sú ďalšie štyri hráčky MŠK Iuventa – brankárka Barbora Jakubíková, pivotky Viktória Gajdošová a Valéria Dulinová, a spojka Lujza Čižmariková. Hádzanárska reprezentácia junioriek sa bude od 18. do 24. apríla 2022 pripravovať v Púchove. Súčasťou sústredenia budú aj dve medzištátne priateľské stretnutia s českými rovesníčkami. Prvé je na programe v piatok 22. 4. od 18.00 h v Zlíne, odveta v sobotu 23. 4. v rovnakom čase v Púchove. Zraz Sloveniek je v sobotu 18. 4. popoludní v púchovskom Alexandra Šport hoteli.

Nominácia reprezentácie junioriek Slovenska na sústredenie a dva zápasy s Českom (18. – 24. 4. 2022):
brankárky: Viktória Voržáčková, Kristína Kusyová (obe HK Slovan Duslo Šaľa), Silvia Bronišová (Kisvárdai KC/Maď.)
pivotky: Viktória Györiová (Szombathelyi KKA/Maď.), Petra Pálová (HK Slovan Duslo Šaľa), Andrea Rudincová (Házená Kynžvart/ČR)
krídelníčky: Monika Pénzes (HC DAC Dunajská Streda), Emma Lukáčová (ŠŠK SLŠ Prešov), Natália Dmytrenko (MŠK Iuventa Michalovce), Nina Palušová (AHT HC Tatran Stupava)
spojky: Barbora Polievková, Alena Dvorščáková (obe MŠK Iuventa Michalovce), Olívia Ščípová, Vivien Zlatinská, Diana Mária Vargová, Michaela Špavorová (všetky HK Slovan Duslo Šaľa), Dorota Bačenková (Kisvárdai KC/Maď.), Sára Erika Zsákovics (Szombathelyi KKA/Maď.)

Náhradníčky: Jana Kantorisová (ŠŠK SLŠ Prešov), Rebeka Kucserová, Panna Hornyák, Chiara Volnerová (všetky HC DAC Dunajská Streda), Barbora Jakubíková, Viktória Gajdošová, Lujza Čižmáriková, Valíria Dulinová (všetky MŠK Iuventa Michalovce), Viktória Horňanová (HK Sokol Bánovce nad Bebravou).

Realizačný tím reprezentácie junioriek Slovenska:
Ján Beňadik (hlavný tréner). Juraj Hudák (asistent trénera). Milica Palovčáková (asistentka trénera). Luboš Pala (masér). Zuzana Füleová/Miroslav Benický (vedúci družstva).

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.