V októbri boj na dvoch frontoch

Kategórie

Po reprezentačnej prestávke sa v mesiaci október opäť naplno rozbehne kolotoč zápasov nášho ženského tímu. Ten v desiatom mesiaci roka 2022 bude bojovať na dvoch frontoch – v MOL lige a v EHF Európskom pohári.

Ešte pred vstupom do pohárovej Európy čakajú na naše hráčky povinnosti v lige, kde im aktuálne patrí šieste miesto. Náš tím sa v sobotu od 17.30 hod. v rámci piateho kola predstaví v Olomouci, no a v stredu dvanásteho októbra odohráme od 19.00 hod. predohrávku šiesteho kola s Porubou, ktorú odvysiela v priamom prenose aj RTVS Šport. Potom už príde na rad dvojzápas druhého kola EHF Európskeho pohára so švajčiarskym Yellow Winterhtur, ktorý sa odohrá zhodne na našej palubovke. Prvý zápas bude na programe v sobotu pätnásteho októbra o 18.00 hod., druhý v nedeľu šestnásteho októbra so začiatkom o dve hodiny skôr. V októbri nás ešte čaká jeden duel MOL ligy. V siedmom kole sa predstaví v sobotu 22. októbra v Šali.

Náš program v októbri
Sobota 8. október o 17.30 hod.: DHK Zora Olomouc – MŠK Iuventa Michalovce (MOL liga, 5. kolo).
Streda 12. október o 19.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – DHC Sokol Poruba (MOL liga, 6. kolo).
Sobota 15. október o 18.00 hod.: Yellow Winterhtur – MŠK Iuventa Michalovce (2. kolo EHF Európsky pohár, hrá sa v Michalovciach).
Nedeľa 16. október o 16.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – Yellow Winterthur (2. kolo EHF Európsky pohár).
Sobota 22. október o 18.00 hod.: HK Slovan Duslo Šaľa – MŠK Iuventa Michalovce (7. kolo MOL liga).

Viac na preskúmanie

Ženy

Do soboty vložiť maximum

Na naše ženské družstvo čaká náročný vstup do roka 2024. V jeho prvom mesiaci odohráme ťažké zápasy na dvoch frontoch, keď

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.