V novej sezóne s pivotkou Dajanou Miljaničovou

Kategórie

Aj keď je nová sezóna ešte ďaleko a my máme pred sebou ciele ešte v tejto, máme pre vás pripravenú prvú posilu. Od leta by v našom tíme mala pôsobiť čiernohorská pivotka Dajana Miljanič. Dvadsaťpäťročnú rodáčku z mesta Nikšič ste v našej aréne mohli vidieť v novembri, keďže hrala za kosovské Istogu v dvojzápase tretieho kola EHF Európskeho pohára. V oboch dueloch bola najlepšou strelkyňou tímu. V prvom pri prehre 18:43 zaznamenala sedem gólov, v druhom pri našej výhre 47:18 šesť presných zásahov.

Dajana Miljanič bola na skúške v našom tíme už minulé leto. Trénerom sa aj pozdávala, nakoniec ale z jej kontaktu u nás nič nebolo, keďže potrebovala byť z rodinných dôvodov čo najbližšie k Čiernej Hore. „Je pravdou, že sme s ňou boli v kontakte už v lete. Rodinné dôvody ale rozhodli, že na jednanie o jej príchode nedošlo. Vo vzájomných dueloch s Istogu sme ale mohli vidieť, že je kvalitnou hráčkou. Robila nám obrovské problémy. Potvrdila svoje kvality a my sme radi, že od ďalšej sezóny posilní náš tím na poste pivota,“ uviedla športová riaditeľka MŠK Iuventa Michalovce Helena Aspridu.

Viac na preskúmanie

Ženy

S KHF Istogu dvakrát doma

Aj zápasy tretieho kola EHF Európskeho pohára proti kosovskému KHF Istogu odohráme na domácej pôde. Po dohode klubov sa tak

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.