Slovenky už bez zranenej Martiny Popovcovej

Kategórie

V družstve slovenských hádzanárok sa pred pondelkovým rozhodujúcim stretnutím o postup zo základnej E-skupiny na majstrovstvách sveta žien proti Česku (18.00 h) udiala vynútená zmena v 18-člennom kádri.

Na šampionáte v Španielsku už nepokračuje Martina Popovcová. Ľavá krídelníčka MŠK Iuventa Michalovce utrpela svalové zranenie a realizačný tím nechcel riskovať zhoršenie stavu. Popovcová, ktorá sa v zápasoch proti Maďarsku (29:35) a Nemecku (22:36) nezapísala do streleckej listiny, už aj odcestovala domov. Vedenie tímu na vzniknutú situáciu pružne zareagovalo a dodatočne povolalo Moniku Pénzes, ktorú sa promptne podarilo dostať do dejiska MS. Mladá krídelníčka HC DAC Dunajská Streda sa v nedeľu pripojila v Llírii k spoluhráčkam z reprezentácie. „U Popovcovej išlo o stehenný sval. Pénzes je k dispozícii na dnešné stretnutie proti Česku,“ potvrdil informáciu hlavný kouč SR Pavol Streicher.

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Staršie dorastenky na druhom mieste

Našim starším dorastenkám patrí po troch odohraných kolách najvyššej súťaže s plným počtom bodov druhé miesto. Na prvom je delený tím

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.