Našim súperom vo finále Dunajská Streda

Kategórie

Aj druhá semifinálová séria národného play-off o majstra SR 2021/2022 v hádzanej žien sa skončila už po dvoch zápasoch. Po Iuvente Michalovce prenikol do finále aj HC DAC Dunajská Streda. Oba tímy si zopakujú lanský súboj o zlato.

Dunajskostredčanky po víkendovom domácom víťazstve 27:23 dokázali zvíťaziť aj na palubovke HK Slovan Duslo Šaľa, ktorý pred televíznymi kamerami zdolali ešte výraznejšie 29:23 (16:11) a sériu vyhrali 2:0 na zápasy. Hostky zo Žitného ostrova mali okrem vyrovnaného úvodu priebeh duelu pod kontrolou. Šalianky po zmene strán znížili päťgólové polčasové manko na 16:18 v 40. min a v 57. min sa dotiahli na 22:25, ale v závere už neboli úspešné so snahou o prípadný obrat, a tak budú opäť bojovať o bronz. Ich súperkami budú hráčky nováčika AHT HC Tatran Stupava.

národné play-off o majstra SR 2021/2022 – semifinále – druhý zápas (hralo sa na dve víťazstvá):

HK Slovan Duslo Šaľa – HC DAC Dunajská Streda 23:29 (11:16) – konečný výsledok série 0:2, HC DAC postúpil do finále
Najviac gólov: D. M. Vargová 7, Ščípová 5, Pócsíková a Ratvajská po 3 – Élőová 9/2, Juhosová 5, Hudáková a R. Bíziková po 4
pok. hody: 4/1 – 3/2, vylúčené: 2 – 3, rozhodovali: Cipov a Klus, 600 divákov

Autor: slovakhandball.sk

Viac na preskúmanie

Ženy

ŽRK Borac druhou bosnianskou prekážkou

Počas najbližšieho víkendu vstúpime opäť do pohárovej Európy. V druhom kole EHF Európskeho pohára budeme čeliť bosnianskemu ŽRK Borac Banja Luka.

Aktuality

Ligová hádzaná opäť na obrazovkách RTVS

Domáce palubovkové športy sa vracajú na obrazovky verejnoprávnej RTVS, kde dostanú priestor v projekte Niké Palubovka. Priame prenosy z jednotlivých súťaží

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.