Staršie dorastenky začali prípravu

Kategórie

Tento týždeň začali prípravu na novú sezónu aj naše staršie dorastenky. Držiteľ posledných troch titulov začal pod vedením už osvedčenej dvojice Dušan Daniš a Martina Vaľková Bačíková.
V kádri nastalo niekoľko zmien, keď z vekových dôvodov skončila pätica hráčok. Naopak, z mladšieho dorastu prišla štvorica hráčok (Ema Sopúchová, Diana Padová, Nela Šimková, Sofia Čurmová). Do kádra pribudla aj pivotka Eliška Mináriková z Bytče a Lilian Fišanová zo Šurian. V auguste absolvujú naše staršie dorastenky už osvedčený medzinárodný turnaj v českých Otrokoviciach a nateraz je istý aj zápas s bieloruským Grodnom, ktoré sa zúčastní v auguste nášho ženského turnaja.

Káder staršieho dorastu
Daniela Cabanová, Anastassija Lazorak – Alžbeta Timea Valiska, Barbora Sabovová, Laura Berešová, Marija Krylová, Vanda Čižmariková, Iryna Krasnianská, Viktória Rohaľová, Ivana Paľová, Patrícia Cuperová, Ema Sopúchová, Diana Padová, Nela Šimková, Lilian Fišanová, Sofia Čurmová, Eliška Minariková, Timea Szatmáry.

Viac na preskúmanie

MOL Liga

Po trinástich rokoch znova bez medaily

Iba tretíkrát sa v sezóne 2022/23 stalo, že hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce nezískali v nadnárodnej MOL lige medailu. V doterajších 21.ročníkoch sa desaťkrát

Aktuality

Tri Michalovčanky v najlepšej Sedmičke roka

Predstavitelia Slovenského zväzu hádzanej opäť vyhlásili výsledky ankiet Najlepší hádzanár a Najlepšia hádzanárka roka, ako aj účastníkov najlepšej Sedmičky roka. V nej

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.