Staršie dorastenky s remízou, prvej prehre mladších dorasteniek nezabránilo ani šestnásť gólov Aliny Kamberovič

Kategórie

Naše staršie dorastenky remizovali v treťom kole najvyššej súťaže na pôde Dunajskej Stredy 30:30. Gólovo sa darilo Tamara Geffertovej, ktorá zaznamenala desať presných zásahov a Barbore Sabovovej, ktorá zaznamenala o jeden gól menej. Prvú porážku v sezóne utrpeli naše mladšie dorastenky, ktoré v Dunajskej Strede prehrali 22:28. Nepomohlo im ani šestnásť gólov Aliny Kamberovič.

Po reprezentačnej pauze sa naše dorastenky predstavia doma. V sobotu piateho októbra privítajú celky ŠŠK Drábová Košice (9.30 hod. a 11.15 hod.).

Mladšie dorastenky
HC DAC Dunajská Streda – MŠK Iuventa Michalovce 28:22 (14:8)
Pok. hody: 3/2 – 7/6. Vylúčené: 3 – 3, ČK: Mirmanová (Michalovce, za hrubý faul). Rozhodovali: Haščíková a Kellner.
MŠK IUVENTA: Matisová, Kubičinová – Ondrušová 1, Morávková, D. Holejová, Mirmanová, Besterciová, Petrašková, Farkašová, Szabová 1, Vargová, Babinčáková, Zoššákoá 3, Vrabeľová, A. Kamberovič 16/6.

Tréner Dárius Rusnák: “V nešťastnom čase sme cestovali na zápas k jednému z favoritov súťaže. Aj to sa možno podpísalo pod náš výkon v prvom polčase, kedy sme hlavne zle bránili. Dievčatám slúži ku cti, že to nezabalili a v druhom polčase podali dobrý výkon. Prvá prehra samozrejme bolí, no zápas nám ukázal aj pozitíva, na ktorých chceme stavať do ďalších duelov.”

Staršie dorastenky
HC DAC Dunajská Streda – MŠK Iuventa Michalovce 30:30 (14:14)
Pok hody: 5/5 – 3/3. Vylúčené: 5 – 4. Rozhodovali: Haščíková a Kellner.
MŠK IUVENTA: Lazorak, Kubičinová, Cabanová – Mináriková, Sabovová 9/3, Fišanová 3, Sopúchová, Padová, Szabová, Krylová, Berešová, Geffertová 10, V. Čižmariková 1, Rohaľová 1, Paľová 2, Zoššáková.

Dušan Daniš (tréner): “Ja si myslím, že to bol veľmi kvalitný zápas. Rozhodovali maličkosti. My sme nepremenili niekoľko dobrých šancí a takisto aj v obrane sme dostali pár lacných gólov. Bola to taká spravodlivá deľba bodov.”

Viac na preskúmanie

Ženy

Druhý postup medzi osmičku najlepších

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce opäť prepisujú históriu klubu, ale aj slovenskej hádzanej. Po prvýkrát v histórii sa dostali druhýkrát v rade medzi

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.