S Hodonínom v stredu šiesteho novembra, v Dunajskej Strede pred televíznymi kamerami

Kategórie

Vzhľadom na domáci dvojzápas tretieho kola EHF Európskeho pohára prichádza aj k zmenám v našich zápasoch v MOL lige. Konkrétne k jednej. Súboj deviateho kola, v ktorom privítame Hodonín, sa odohrá už v stredu šiesteho novembra so začiatkom o 16.00 hod. Súboj s Hodonínom bude pre náš ženský tím generálkou pred dvojzápasom s bosnianskym HRK Grude, ktorý sa odohrá v sobotu deviateho novembra (18.00 hod.) a v nedeľu desiateho novembra (15.00 hod) v našej Chemkostav aréne.

Ešte pred našim zápasom s Hodonínom a po skončení reprezentačnej pauzy nás čakajú dva zápasy na ihriskách súperov. Vo štvrtok 31.októbra nastúpime v Plzni v rámci siedmeho kola MOL ligy (zmena domáceho prostredia). Naše družstvo po súboji v Plzni domov nepocestuje, pretože už v sobotu absolvuje v Moste šláger ôsmeho kola MOL ligy (začiatok o 18.00 hod.). Po súbojoch s bosnianskym HRK Grude nás následne čaká šláger celej jesennej časti MOL ligy v Dunajskej Strede. Súboj doteraz dvoch neporazených celkov sa odohrá na Žitnom ostrove v rámci desiateho kola v sobotu 16.novembra o 18.00 hod. a v priamom televíznom prenose ho odvysiela stanica STVR Šport. O následnej viac ako mesačnej reprezentačnej pauze nás v roku 2024 čaká ešte jeden ligový duel. V sobotu 28.decembra doma privítame Slaviu Praha (čas spresníme neskôr).

Náš program do konca roka 2024
Štvrtok 31. október o 17.00 hod.: DHC Plzeň – MŠK Iuventa Michalovce (7. kolo MOL liga).
Sobota 2. november o 18.00 hod.: DHK Baník Most – MŠK Iuventa Michalovce (8. kolo MOL liga)
Streda 6. november o 16.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – HK Hodonín (9. kolo MOL liga).
Sobota 9. november o 18.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – HRK Grude (3. kolo EHF Európsky pohár).
Nedeľa 10. november o 15.00 hod.: HRK Grude – MŠK Iuventa Michalovce (3. kolo EHF Európsky pohár) – hrá sa v Michalovciach.
Sobota 16. november o 18.00 hod.: HC DAC Dunajská Streda – MŠK Iuventa Michalovce (10. kolo MOL liga)
Sobota 28. december: MŠK Iuventa Michalovce – DHC Slavia Praha (11. kolo MOL liga).

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.