Peter Dávid ako hlavný tréner končí

Kategórie

Sobotňajšia prehra v Dunajskej Strede má svoju dohru. Na tohtotýždňovej správnej rade došlo k rozhodnutiu ukončenia spolupráce s hlavným trénerom Petrom Dávidom a jeho asistentom Jánom Lajčákom. Na najbližšie dva zápasy doma so Šaľou (nedeľa 15. november o 18.00 hod.) a v Prešove (sobota 21. november o 15.00 hod.) je vedením družstva poverený Jan Beňadik, ktorý je súčasne aj športovým riaditeľom klubu.

„K dnešnému dňu skončila spolupráca Iuventy Michalovce a trénerov Petra Dávida a jeho asistenta Jána Lajčáka. Vedenie klubu sa im chce touto cestou poďakovať za prácu, ktorú pre klub za obdobie svojho pôsobenia odviedli a v budúcnosti im prajeme všetko dobré.“

Peter Dávid prišiel na lavičku Iuventy v lete roka 2019. Absolvoval s ňou 28 ligových duelov, v ktorých 21-krát sa jeho tím tešil z víťazstva, raz remizoval a šesťkrát prehral. V tejto sezóne má bilanciou štyroch výhier a jednej prehry. V Slovenskom pohári absolvoval s Iuventou dva zápasy, v ktorých triumfoval a získal tak jedinú trofej s aktuálne stále najlepším slovenským tímom. S ním sa Dávid predstavil aj v pohárovej Európe, kde jeho zverenky odohrali šesť duelov s bilanciou dvoch výhier a štyroch prehier. V oboch prípadoch dostali stopku v druhom kole, či už Pohára EHF, alebo Európskej ligy a vystavil im ju zakaždým francúzsky tím, či už Nice, alebo Paris 92.

Viac na preskúmanie

Reprezentácia

Bez straty už len Nórsko

Nórske hádzanárky naďalej kráčajú za olympijským zlatom. Úradujúce majsterky Európy zdolali v sobotu v súboji doteraz neporazených aktuálne majsterky sveta Holanďanky 29:27

Dorastenky

Dorastenky v stredu v Dunajskej Strede

Naše dorastenky budú v stredu po viac ako dvoch týždňoch opäť v hre, keď ich čakajú dôležité zápasy na ihrisku Dunajskej Stredy.

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.