Naši bývalí v zahraničí: Hlavatého Rostov blízko štvrťfinále Ligy majstrov

Kategórie

Našou snahou je túto internetovú stránku zdokonaľovať. Aj preto pre vás vymýšľame nové rubriky. Dve z nich predstavíme tento týždeň. Prvou je „Naši bývalí v zahraničí“, kde sa budeme venovať našim bývalým hráčkam, či trénerom, ktorí momentálne pôsobia v zahraničí. Druhú rubriku vám predstavíme v stredu…

Ruský Rostov na Done s asistentom trénera Tomášom Hlavatým, našim bývalým mládežníckym trénerom, úspešne vstúpil do vyraďovacej časti Ligy majstrov žien. V prvom osemfinále vyhral na pôde chorvátskej Podravky Koprivnica 29:20 a je veľmi blízko k účasti vo štvrťfinále. V tíme Podravky sa strelecky darilo našej bývalej hráčke, kridelníčke Dijane Mugošová. Čiernohorská reprezentantka skórovala štyrikrát.

V najvyššej maďarskej súťaži sa strelecky darilo našej bývalej hráčke Veronike Habánkovej. Jej Kisvárda prehrala v Debrecíne s tabuľkovým susedom DVSC 21:25. Veronika Habánková bola so štyrmi gólmi najlepšou strelkyňou zdolaného tímu, odsedela si aj jeden dvojminútový trest. Ďalšie tri Slovenky (Kondášová, Duranková a Bačenková) nefigurovali v zápise.

Ani deväť gólov Sloveniek nestačilo Kreuzlingenu na úspech na palubovke LK Zug (27:33) v nadstavbovej skupine o 1. – 4. miesto v najvyššej švajčiarskej súťaži. Petra Škoricová skórovala šesťkrát, z toho tri góly dosiahla z pokutových hodov (jeden nepremenila) a Mária Olšovská, naša bývalá hráčka, sa strelecky presadila trikrát.

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.