Naši bývalí v zahraničí: Perederijová a Hlavatý bez titulu

Kategórie

Aj počas predošlých dní boli na európskych palubovkách v hre naše bývalé hráčky a naši bývalí tréneri. Za ich výsledkami sme sa opäť pozreli v rubrike „Naši bývalí v zahraničí“. 

V hre o titul boli okrem Iuventy Michalovce aj naše bývalé hráčky. Na majstrovskú trofej ale nesiahli. Náš bývalý tréner Tomáš Hlavatý sa so svojim klubom Rostov na Done, kde pôsobí ako asistent, snažil o ruský titul. Vo finále však nestačil na CSKA Moskva. Rostov prehral prvý duel v Moskve 23:30 a na zlaté medaily mu tak nestačila ani domáca výhra 29:26. Podobne skončila aj naša bývalá hráčka Oľga Perederijová, ktorá sa so svojim Metz Handball pokúšala o francúzsky titul. Vo finále ale nestačila na Brest. Prvý duel síce Méty vyhrali 31:24, v druhom ale prehrali 29:22 a majstrom sa stal Brest.

V hre boli aj ďalšie naše bývalé hráčky. V poľskej Superlige remizoval Koszalin s brankárkou Alexandrou Krebs s tabuľkovým susedom Piotrcovia 29:29, ale potom prehral v rozstrele 0:3. Už má však istotu konečného piateho miesta. V najvyššej chorvátskej lige zdolal klub našej bývalej hráčky Dijany Mugošovej RK Podravka Vegeta Koprivnica Dalmatinku 34:22, na čom sa štyri presnými zásahmi podieľala Mugošová. V maďarskej lige sa nedarilo našim bývalým hráčkam. Kisvárde pri prehre 23:29 v Dunaújvaroši nepomohli ani tri góly Veroniky Habánkovej. Prehral aj Mosonmagyaróvár, ktorého dres oblieka Mária Holešová. Pri prehre 22:26 v Siofoku do hry nezasiahla.

Viac na preskúmanie

Ženy

Spoznáme finalistov už v stredu?

Slovenské národné play-off hádzanárok pokračuje aj v strede týždňa, kedy sa odohrajú druhé zápasy semifinálových sérii. Tentoraz to bude na palubovkách

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.