Naši bývalí v zahraničí: Kanonáda Habánkovej do siete Boglár Akadémia

Kategórie

To najlepšie si nechala na záver. Naša bývalá hráčka Veronika Habánková sa ôsmimi presnými zásahmi podieľala na presvedčivom víťazstve 32:25 svojej Kisvárdy nad Boglári Akadémia – SZISE v poslednom kole maďarskej ligy. Kisvárda nakoniec obsadila solídne ôsme miesto.

Darilo sa aj klubu ďalšej našej bývalej hráčky Dijany Mugošovej, chorvátskemu Podravka Vegeta Koprivnica. Ten v predposlednom kole národnej ligy vyhral v Osijeku takisto 32:25. Čiernohorská ľavá kridelníčka sa na tejto výhre podieľala jedným presným zásahom. Víťazstvo po ôsmich porážkach v rade zaznamenal aj klub našej bývalej hráčky Martiny Školkovej OGC Nice. V odvete súboja o konečné 7. miesto vyhral Nice na pôde Bourg de Peage 30:26. Keďže predtým doma prehral len 31:33, tak mu v konečnom poradí najvyššej francúzskej súťaže patrí siedma priečka. Martina Školková raz vystrelila a odpykala si jeden dvojminútový trest. Remíza 25:25 a výhra hostiek v rozstrele (4:3) sa zrodila v dueli poľskej najvyššej súťaže Kobierzyce – Koszalin, v ktorom za hostky chytala Alexandra Krebsová. Jej Koszalin výhrou u druhého tímu tabuľky potvrdil konečné piate miesto.

Viac na preskúmanie

Reprezentácia

Vranovská odveta pre Slovenky

Hádzanárky Slovenska zakončili tohtotýždňové sústredenie na východe republiky víťazstvom. V sobotňajšej odvete medzištátneho priateľského dvojzápasu vyhrali vo Vranove nad Topľou

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.