Obrazom: Ženské družstvo začalo prípravu na sezónu

Kategórie

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce začali v stredu podvečer prípravu na novú sezónu. Pod vedením trénera Jana Beňadika trénovala aj česká reprezentantka Helena Ryšánková, ktorá je jednou z troch nových posíl. Brazílska brankárka Naira Almeidová je ešte v karanténe po svojom príchode na Slovensko, no a prvú tréningovú záťaž po viac ako roku má za sebou aj Patrícia Wollingerová, ktorá sa do kádra trinásťnásobného slovenského majstra vracia po materskej dovolenke.

Na skusoch na Zemplíne sú aj tri hráčky. Dve z nich sú ukrajinské mládežnícke reprezentantky (jedna už nakukla aj do seniorskej reprezentácie), no a na skúške je aj Veronika Vagaská z Prešova. Viac o nových hráčkach, ako aj o príprave sa verejnosť dozvie po štvrtkovej tlačovej konferencii.

Boli na prvom tréningu: Patrícia Wollingerová, Nikoleta Trúnková, Vladimíra Bajčiová, Helena Ryšánková, Bibiana Štefaniková, Maria Radovičová, Milica Trifunovičová, Ivana Godečová, Natália Dmytrenková, Jevgenija Kohučová, Lívia Klučková, Iryna Jablonská, Marianna Rebičová, Adriana Holejová, Viktória Gajdošová (prišla z dorastu), Veronika Vagaská (na skúške z Prešova), Martina Popovcová (rekonvalescent po zranení).

Chýbali: Naira Almeida (karanténa po príchode na Slovensko), Valéria Dulinová a Barbora Polievková (juniorský svetový šampionát v Slovinsku).

Viac na preskúmanie

Žiačky

Cez víkend opäť Enjoy Cup

Nasledujúci víkend bude v Michalovciach patriť mládežníckej hádzanej V troch halách – Chemkostav aréne, Mestskej športovej hale a telocvični ZŠK Okružná, sa odohrá

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.