Nad Ajdovščinou sme vyhrali aj v odvete

Kategórie

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce zvíťazili v sobotňajšom prípravnom stretnutí na pôde ŽRK Minotest Ajdovščina 31:26 a nadviazali tak na štvrtkové víťazstvo o osem gólov 31:23. Trip v Slovinsku uzatvoria zverenky trénera Jana Beňadika v nedeľu prestížnym zápasom s tradičným účastníkom Ligy majstrov RK Krim Mercator Ľubľana.

ŽRK Minotest Ajdovščina – MŠK Iuventa Michalovce 26:31 (13:14)
MŠK IUVENTA: Almeidová, Jablonská – Štefaniková 5, Holejová 1, Bajčiová 3, Klučková 8, Kohučová 1, Radovičová 1, Trifunovičová 1, Rebičová 3, Vagaská 1, Dvorščáková 1, Trúnková 4, Godečová 2.

Hlasy:

Ján Beňadik (tréner MŠK Iuventa): “Zápas mal celkovo vyššiu kvalitu ako vo štvrtok a to z oboch strán. Pozitívum bolo naše víťazstvo a takisto aj to, že sme dokázali dostať do hry taktické veci z príravy. Smerom k nedeľňajšiemu zápasu musíme v maximálnej miere dobre zregenerovať a proti Krimu podať výkon na hranici našich aktuálnych možností.”

Lívia Klučková (autorka ôsmych gólov): “Zápas bol určite náročnejší, ako vo štvrtok. To sme však čakali. Vtedy sme nevedeli, čo od nich môžeme čakať a to isté platilo aj z ich strany. Teraz sa pripravili lepšie. Vieme, kde sú naše chyby a na čom máme pracovať. Ide iba o to, aby každá z nás robila všetko preto, aby ich nerobila. V zápase dostali šancu aj mladé baby, ktoré ju využili. Čo sa týka zápasu, druhý polčas bol z našej strany lepší. V prvom sme robili hlavne chyby v obrane, kde sme vôbec nepomohli brankárkam. Víťazstvo nás teší a už sa tešíme na zajtrajší zápas s Ľubľanou, v ktorom musíme podať lepší výkon.”

 

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.