V národnom play-off v semifinále proti Stupave

Kategórie

Základná časť MOL ligy je za nami, pred nami je národné play-off. To sa začne po reprezentačnej prestávke semifinálovými zápasmi. Na slovenskej strane bude súperom víťazovi dvadsiateho ročníka MOL ligy MŠK Iuventa Michalovce v tabuľke posledná Stupava. Druhú semifinálovú dvojicu vytvorí DAC Dunajská Streda a Šaľa.

Prvé semifinálové zápasy by sa mali hrať v sobotu tridsiateho apríla, alebo v nedeľu prvého mája. Systém play-off ostáva z minulej sezóny, hrá sa teda na dva víťazné zápasy. Po úvodných dueloch na pôde lepšie postaveného tímu sa v strede týždňa odohrajú zápasy u súperov a keby sa nerozhodlo, nasledujúci víkend je na programe rozhodujúci duel hraný opäť na pôde tímu, ktorý skončil po základnej časti lepšie. Kompletný program play-off vám prinesieme v nasledujúcich dňoch. Víťazí sérii postúpia do finále, porazení si zahrajú v sérii o tretie miesto.

Národné play-off je na programe aj na českej strane. Kvalifikovali sa doň štyria najlepší – DHK Baník Most, Házená Kynžvart, DHC Plzeň a DHK Zora Olomouc. Súperom Mostu v semifinále bude Olomouc, Kynžvart si to v boji o finále rozdá s Plzňou. V českom play-off sa hrá pohárovým systémom na odvety. Prvé zápasy sú na programe u tímu, ktorý skončil v základnej časti lepšie. Okrem play-off sa v Česku bude hrať aj play-out. V ňom na seba narazia Slavia Praha, DHC Sokol Poruba, Sokol Písek a Handball PSG Zlín. Títo súperi sa stretnú v zápasoch každý s každým doma a vonku.

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky cez víkend v hre až dvakrát

Našim dorasteneckým tímom aj po dueloch dvadsiateho kola patria čelné pozície v tabuľkách najvyšších súťaží. Staršie dorastenky si upevnili prvé miesto

Dorastenky

Cenné víťazstvá dorasteniek v Trenčíne

Naše dorastenky dosiahli vo víkendovým dueloch devätnásteho kola najvyšších dorasteneckých súťaží cenné víťazstva. V Trenčíne vyhrali tak staršie, ako aj mladšie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.