V semifinále play-off dvakrát v Stupave

Kategórie

Budúci víkend štartuje národné play-off. Naším súperom bude AHT HC Tatran Stupava, ktorý skončil zo slovenských tímov v MOL lige na poslednom štvrtom mieste. Doma sa však nepredstavíme. Po dohode klubov sa prvé dva zápasy odohrajú na pôde súpera. Séria sa hrá na dve víťazstvá. Doma by sme hrali len prípadný tretí rozhodujúci duel.

Prvý semifinálový zápas, v ktorom budeme vedení ako domáci tím, sa odohrá v sobotu 30. apríla o 17.30 hod., druhý zápas, takisto v Stupave, sa bude hrať v nedeľu prvého mája o 11.00 hod. Prípadný tretí zápas by sa hral v sobotu siedmeho mája na našej palubovke. Druhú semifinálovú dvojicu vytvoria HC DAC Dunajská Streda a HK Slovan Duslo Šaľa. Finálová séria a séria o tretie miesto štartujú cez víkend 15.-16. máj. Druhý duel sa uskutoční v strede týždňa, no a prípadný tretí zápas by sa hral znova na pôde lepšie postaveného tímu po základnej časti buď v sobotu 21. mája, alebo v nedeľu 22. mája.

Národné play-off, ako aj play-out, sa bude hrať aj v Čechách. V semifinále na seba narazia Baník Most a DHK Zora Olomouc, a Kynžvart s Plzňou. Séria sa hrajú pohárovo, doma začína horšie postavený tím po základnej časti. V play-out nastúpia DHC Sokol Poruba, Sokol Písek, Handball PSG Zlín a Slavia Praha. Tímy sa stretnú každý s každým doma a vonku, posledný tím vypadne do prvej českej ligy.

Program MŠK Iuventa v semifinále play-off
1. zápas: MŠK Iuventa Michalovce – AHT HC Tatran Stupava (sobota 30.4.2022 o 17.30 hod. – hrá sa v Stupave).
2. zápas: AHT HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce (nedeľa 1.5.2022 o 11.00 hod.)
Prípadný 3. zápas: MŠK Iuventa Michalovce – AHT HC Tatran Stupava (sobota 7.5.2022 o 17.30 hod.)

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky nedali šancu Trebišovu

Počas víkendu sa darilo našim dorastenkám, ktoré si zo štyroch duelov na svoje konto pripísali plný počet osem bodov. Okrem

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.