O pohár mesta Michalovce už tento víkend

Kategórie

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce absolvujú druhú turnajovú previerku pred novou sezónou na domácej pôde. Od piatka do nedele dvanásteho až štrnásteho augusta sa v našej Chemkostav aréne uskutoční turnaj O pohár mesta Michalovce, ktorý je priamym nástupcom Memoriálu Tomáša Jakubča.

V Michalovciach sa zíde kvalitná špička európskej hádzanej. Tešiť sa môžeme na štyroch účastníkov Európskeho pohára. Okrem nás tam bude štartovať aj srbský ŽORK Jagodina, macedónsky ŽRK Metalurg Skopje a aj poľský JKS Eurobud Jaroslaw. Jagodina je nasadená do tretieho kola, zvyšní traja účastníci sa predstavia už v druhom kole.

Turnaj odštartuje v piatok dvanásteho augusta súboj Iuventy s poľským Jaroslawom (16.00 hod.). Následne sa spolu stretnú Jagodina so Skopje (18.15 hod.). V sobotu sú na programe taktiež dva zápasy, Jaroslaw nastúpi proti Jagodine (16.00 hod.) a Michalovčanky si zmerajú sily s macedónskym tímom (18.15 hod.). Nedeľňajší program odštartuje zápas Metalurgu Skopje s Jaroslawom (9.30 hod.) a v poslednom súboji turnaja sa stretne Iuventa s účastníkom najvyššej srbskej ligy (11.45 hod.).

Program turnaja
Piatok 12. august
MŠK Iuventa Michalovce – Eurobud JKS Jaroslaw (16.00 hod.)
ŽORK Jagodina – ŽRK Metalurg Skopje (18.15 hod.)

Sobota 13. august
Eurobud JKS Jaroslaw – ŽORK Jagodina (16.00 hod.)
ŽRK Metalug Skopje – MŠK Iuventa Michalovce (18.15 hod.)

Nedeľa 14. august
ŽRK Metalurg Skopje – Eurobud JKS Jaroslaw (9.30 hod.)
MŠK Iuventa Michalovce – ŽORK Jagodina (11.45)

Viac na preskúmanie

Ženy

Aj v ďalšej sezóne pod vedením Petra Kostku

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce povedie aj v nasledujúcej sezóne Peter Kostka. Štyridsaťročný rodák z Bratislavy sa dohodol s aktuálnym víťazom MOL ligy a semifinalistom

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.