Vysoké víťazstvá našich dorasteniek v Hlohovci

Kategórie

Na víťaznej vlne sa naďalej vezú naše dorastenky. Tie nezaváhali ani v treťom kole, v ktorom sa predstavili v Hlohovci. Staršie dorastenky vyhrali 39:18 a mladšie si so HC Sporta poradili po výsledku 43:12. Oba naše tímy tam majú po troch kolách na svojom konte plný počet šiestich bodov.

Staršie dorastenky
HC Sporta Hlohovec – MŠK Iuventa Michalovce 18:39 (10:21)
Pok. hody: 3/2 – 0/0. Vylúčené: 3:3, ČK: Petríková (Hlohovec, priama červená karta). Rozhodovali: Kľačanský a Richard Sivák.
HC SPORTA: Voltmannová, Bavúzová – Szóradová 2, Nemcová 1, Šrámeková 8/2, Uhlárová 2, Tóthová, Petríková 2, Spáčilová, Osazee 3.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Polievková 8, Soskyda 3, Lukáčová 4, Dmytročenko 1, Kováčová 2, Stanková, Jegorovová, Hlivová 4, L. Čižmariková 6, K. Rebičová 2, Rohaľová 9.

Tréner Milan Adi: “Vstup do zápasu sme mali ťažší. Urobili sme niekoľko chýb, čo súperovi umožnilo do nejakej trinástej minúty držať s nami krok. Potom sme sa ale zlepšili. Dievčatá začali lepšie plniť pokyny a rázom sa to prejavilo na výsledku. V druhom polčase sme už naše vedenie navyšovali.”

Mladšie dorastenky
HC Sporta Hlohovec – MŠK Iuventa Michalvoce 12:43 (8:24)
Pok hody: 2/1 – 0/0. Vylúčené: 1 – 1. Rozhodovali: Kľačanský a Richard Sivák.
HC SPORTA: Voltmannová, Bavúzová – Tóthová 1, Borčányová 1, Wiesengangerová 2, Nemcová 4/1, Valentínyová 3, Makýšová, Šerešová 1.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Sopúchová, Kubičinová – Valiská 8, J. Kamberovič 7, Sabovová 2, Cuperová 3, Sinaiová 2, A. Kamberovič 2, Berešová 5, V. Čižmariková 5, Paľová 2, Šimková 4, Szatmáry 4, Antolíková 1, Hotovčinová.

Tréner Dušan Daniš: “Ja by som chcel dievčatá za tento zápas pochváliť. Od úvodu pristúpili tak, ako majú. Urobili si tak jednoduchý zápas, v ktorom sme rozhodli už v prvom polčase. V tom druhom si tak mohla zahrať každá jedna hráčka.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.