Naši bývalí v zahraničí: Štyri góly Rebičovej do siete Kordowieckej

Kategórie

Aj počas minulého týždňa boli v hre v zahraničí naše bývalé hráčky. Darilo sa Marianna Rebičovej, ktorá pri výhre svojho tímu MKS Lublin v najvyššej poľskej Superlige nad Eurobud JKS Jaroslaw (32:29) strelila svojej bývalej spoluhráčka Weronike Kordowieckej štyri góly.

Taký istý počet gólov strelila aj Adriana Holejová pri výhre svojho tímu OGC Nice nad Celles 34:31 v najvyššej francúzskej lige. V druhej lige prehralo Le Harve aj s našou bývalou hráčkou Milicou Trifunovičovou doma s Noise – le – Grand Handball 29:31, čiernohorská kridelníčka sa prezentovala troma presnými zásahmi. Devätnáste víťazstvo v aktuálnej sezóne nórskej súťaže dosiahol líder Kristiansand, ktorý zdolal Tertnes 44:21, s čím bol spokojný aj asistent trénera Tomáš Hlavatý. Kisvárda si poradila v maďarskej lige s Érdom desaťgólovým rozdielom (35:25). Bývalé Michalovčanky v jej drese odohrali približne štvrťhodinu, Nikoleta Trúnková premenila svoj jediný strelecký pokus a Veronika Habánková, ktorá sa dohodla s naším tímom od budúcej sezóny na návrate, skórovala z pokutového hodu, jej ďalšie tri strely sa neskončili gólom a raz bola vylúčená.

Viac na preskúmanie

Žiačky

Turnaj v minihádzanej v Chemkostav aréne

V apríli sa uskutočnili ďalšie dva turnaje v minihádzanej, ktoré zorganizovali Regionálne centrá hádzanej (Michalovce, resp. P. Bystrica). V Michalovciach

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.