V novej sezóne aj s Poľkou Emiliou Kowalik

Kategórie

Našou druhou predstavenou posilou pre sezónu 2023/24 sa stáva poľská pravá kridelníčka Emilia Kowalik. Dvadsaťtriročná 163-centimetrov vysoká a 54-kilogramov vážiaca ľaváčka by mali byť náhradou za Bibianu Štefaniková, ktorá po sezóne odíde do rumunskej SCM Gloria Buzau. V tejto sezóne hráva v poľskom Koszaline.

Ide o poľskú talentovanú hráčku, ktorá hráva na pravom krídle. Tam sme hľadali alternatívu za Štefaníkovú, ktorá odchádza do Rumunska a našli sme ju práve v Emilii Kowalik. Bibiane želáme v jej novom pôsobisku všetko dobré a veríme, že nám svojimi výkonmi ešte pomôže v play-off,“ uviedla športová riaditeľka MŠK Iuventa Michalovce Helena Aspridu.

Členka mládežníckych reprezentácii Poľska je druhou posilou, ktorú predstavujeme pre nastávajúci sezónu Prvou bola Veronika Habánková, ktorá sa do klubu vracia po štyroch rokoch strávených v maďarskej Kisvárde. Ešte predtým sme zverejnili aj podpis nových zmlúv s brankárkami Nairou Almeidovou, či Irynou Jablonskou, ako aj so slovenskými reprezentantkami Alena Dvorščákovou a Martinou Popovcovou.

Viac na preskúmanie

Ženy

Protest podali, uznaný nebol…

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce majú za sebou úspešnú jesennú časť. V ligovom kolotoči stratili akurát jeden bod a sú na prvom mieste

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.