Dorastenky z Malaciek so štyrmi bodmi

Kategórie

Staršie dorastenky michalovskej Iuventy sa naďalej vezú na víťaznej vlne. V ôsmom kole najvyššej súťaže sa ale poriadne potrápili na pôde deleného tímu Malaciek a Rohožníka. Na západnom Slovensku síce vyhrali hladko 26:18, v polčase ale bolo iba 11:11. Výhre našich dorasteniek pomohla aj desaťgólová Lujza Čižmariková. Darilo sa aj mladším dorastenkám, ktoré vyhrali druhý duel v rade, keď v Malackách triumfovali po výsledku 26:23. Najbližšie budú v hre naše dorastenecké tímy budúcu sobotu v Šali.

Staršie dorastenky
TJ Strojár Malacky/ŠKH Rohožník – MŠK Iuventa Michalovce 18:26 (11:11)
Pok. hody: 4/3 – 5/3. Vylúčené: 5 – 5. Rozhodovali: Haščíková a Kellner.
TJ STROJÁR/ŠKH: Kaňková – Oravcová, Šmahlíková 1, Šišoláková, Walterová 8/3, Vozárová, Bačová, Balaščíková 3, Kubeňáková, Mrázová 2, Králiková, Sojáková 1, Tomaškovičová 3.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková, Lazorak – Cuperová, Kobová, Krylová, Hlivová 2, L. Čižmariková 10/3, Geffertová 4, V. Čižmariková 1, Krasnianská 4, Rohaľová, I. Paľová 1, T. Szatmáry 4.

Tréner Dušan Daniš: “Nemali sme dobrý štart do zápasu. Prehrávali sme aj 1:6 a zlý začiatok sa s nami viezol prakticky až do konca prvého polčasu. Postupne sa ale dievčatá prebrali a tým pádom prebrali iniciatívu. V druhom polčase sme už kontrolovali duel a získali ďalšie dôležité víťazstvo.”

Mladšie dorastenky
TJ Strojár Malacky/ŠKH Rohožník – MŠK Iuventa Michalovce 23:26 (11:14)
Pok. hody: 6/4 – 3/3. Vylúčené: 6 – 6, ČK: A. Kamberovič (Michalovce, za tri vylúčenia). Rozhodovali: Haščíková a Kellner.
TJ STROJÁR/ŠKH: Cormanová 9/1, Benková, Sovčílová, Antolik 1, Maxian, Galová 1, Wunderlichová 2, Čurčič, Pavleová 1, Šišoláková 1, Kubeňáková 1, Gazdičová 1, Kassayová 4/3, Slámová, Strelecká 2.
MŠK IUVENTA: Lazorak – J. Kamberovič 3, Mirmanová, Cuperová 6, Sopúchová, Čurmová, Padová 2, Vrábeľová, Babinčáková 3, Šimková 4, D. Holejová 2, Hotovčinová 3/3, A. Kamberovič 3.

Tréner Miroslav Tóth: “Zápas s Malackami bol takmer totožný s tým, čo sme hrali minulý víkend doma so Stupavou. Po skvelom úvode, v ktorom sme si vytvorili pohodlný náskok, sme sa prestali koncentrovať a dovolili sme súperovi vrátiť sa do zápasu. Na jednej strane ma aj teší, že sme druhýkrát v rade zvládli dramatický záver, tieto herné výpadky ale musíme odstrániť. Nemôžeme zahadzovať toľko čistých šancí. Každopádne som rád, že sme získali dva cenné body.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.