Stodesať gólov dorasteniek do siete FHT Košice

Kategórie

Vynikajúci vstup do sezóny majú za sebou naše dorastenecké tímy. Tak mladšie, ako aj staršie dorastenky zvládli zápasy prvého kola na výbornú, keď s debaklami vyprevadili domov celky FHT Košice.

Mladšie dorastenky zvíťazili 48:11, keď po polčase bol stav 27:0! Najlepšou strelkyňou duelu bola Timea Valisková, ktorá nastrieľala rovnaký počet gólov, ako sa podaril všetkým Košičankám dokopy. Ešte viac sa darilo starším dorastenkám, ktoré vyhrali 62:28. Až štrnásť gólov si na svoje konto pripísala Jana Borysevyčová, po deväť gólov pridali Polievková, Gajdošová a Dmytrenková.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – FHT Košice 62:28 (37:16)
MŠK IUVENTA: Hámorská, Tovarňáková – Hlivová 6, Tokárová 3, Dmytrenková 9, Kobová 3, Kohučová 1/1, L. Čižmariková 5, Gajdošová 9, Borysevičová 14, Polievková 9, Romančáková 3.

Tréner Milan Adi: „V prvom rade som rád, že dievčatá potvrdili dobré výkony z prípravy. Boli sme favoritom, čo sa nám podarilo hneď od úvodu napĺňať. Hráčkam som zdôrazňoval, aby hrali rýchlu hádzanú a to sa nám aj darilo. Nie som ale spokojný s obranou, pretože na môj vkus sme inkasovali veľa gólov. Na chybách, ktoré sa vyskytli popracujeme v tréningovom procese a dúfam, že v ďalších zápasoch ich uvidíme z našej strany menej.“

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – FHT Košice 48:11 (27:0)
MŠK IUVENTA: Dermeková, Kubičinová – Hotovčinová 2, Paľová 2, Szatmáry 6, J. Kamberovičová, Berešová 5, Sabovová 8/1, Valisková 11, Šimková 1, Kováčová 1, Stanková 2, A. Kamberovičová 4, V. Čižmariková, Cabanová 1/1, Rohaľová 5.

Tréner Dušan Daniš: „Ja môžem vysloviť iba spokojnosť. Chcel som, aby dievčatá na palubovke potvrdili dobré výkony z prípravy, čo sa nám podarilo. Určite prídu aj silnejší súperi, ako sme mali v nedeľu, no budeme pracovať na tom, aby sme boli aj lepšie pripravení. Verím, že budeme pokračovať v úspešných výsledkoch aj naďalej.“

Viac na preskúmanie

MOL Liga

Víťazstvá favorizovaných tímov

V troch stredajších predohrávkach šiesteho kola MOL ligy potvrdili papierové prognózy všetci traja favoriti. Slavia Praha zdolala na svojej pôde Kynžvart

Žiačky

V Trebišove s jednou výhrou

Naše žiacke tímy odohrali ďalšie majstrovské súboje. Tentoraz boli ich súperkami hráčky Štart Trebišov, kde sa našim tímom príliš nedarilo.

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.