Výhry dorasteniek nad Trenčínom

Kategórie

Naše staršie dorastenky pokračujú na víťaznej vlne aj po reštarte ich súťaže. V sobotňajšom zápase sedemnásteho kola najvyššej súťaže doma zdolali v súboji dvoch popredných tímov HK AS Trenčín 36:31 a na svoje konto si tak v siedmom zápase pripísali siedmu výhru. Darilo sa aj mladším dorastenkám, ktoré Trenčín zdolali 29:27. Strelecky vynikli hlavne deväťgólové Alena Dvorščáková a Viktória Rohaľová.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HK AS Trenčín 36:31 (19:16)
Pok. hody: 3/3 – 5/4. Vylúčené: 2 – 3. Rozhodovali: Gedeon a Pajkoš.
MŠK IUVENTA: Hámorská, Jakubíková – Hlivová 3, Tokárová, Dmytrenková 5, J. Rebičová, Michalcová, Kohučová 6, Borysevyčová 4/3, Tomovčíková, Gajdošová 1, Dvorščáková 9, Polievková 6, L. Čižmáriková 1, Dulinová 1.

Tréner Milan Adi: “”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HK AS Trenčín 29:27 (15:11)
Pok. hody: 2/2 – 1/1. Vylúčené: 4 – 2. Rozhodovali: Gedeon a Pajkoš.
MŠK IUVENTA: Dermeková, Kubičinová – Paľová 2, Szatmáry 1, J. Kamberovičová 6, Berešová 1, Valisková 5, V. Čižmáriková, Cabanová, Rohaľová 9, Sopúchová, Antolíková.

Tréner Dušan Daniš: “Mňa potešilo hlavne víťazstvo. Pred samotným zápasom sme mali problémy v zostave, pretože nás nedávno zasiahol koronavírus a zranené sú aj opory tímu Sabovová s Kováčovou. V samotnom zápase sme mali dobré pasáže, ale aj také, s ktorými nie som spokojný. Viackrát sme totiž súperkám odovzdali loptu zadarmo, čo by sa stávať nemalo. V druhom polčase sme mali problémy aj s obranou. Aj napriek tomu sme dosiahli cenné víťazstvo, z ktorého sa teším.”

Viac na preskúmanie

Aktuality

V Európskej lige proti Parížu 92

Naším súperom v druhom kole Európskej ligy bude francúzsky Paríž 92. Rozhodol o tom utorkový žreb v sídle EHF vo Viedni. Prvý duel

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.