Štyri body dorasteniek v Stupave

Kategórie

Jedenáste víťazstvo v sezóne si na svoje konto pripísali v sobotňajšom stretnutí dvadsiateho kola staršie dorastenky MŠK Iuventa Michalovce. Zverenky trénerskej dvojice Milan Adi a Marcel Vaľo zvíťazili v Stupave hladko 37:11. Darilo sa aj mladším dorastenkám, ktoré v Stupave vyhrali 38:22.

Mladšie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 11:37 (6:16)
Pok. hody: 4/3 – 4/2. Vylúčené: 1 – 0. Rozhodovali: Gábriš a Veselka.
MŠK IUVENTA: Dermeková, Kubičinová, Cabanová – Hotovčinová, Paľová 5/1, T. Szatmáry 2, J. Kamberovičová, Bérešová 4, Valisková 8/2, Antolíková 2, Kováčová 3, A. Kamberovičová 1, V. Čižmariková 5, Rohaľová 7.

Tréner Dušan Daniš: “Čakali sme ťažší zápas. Nakoniec to bola jasná záležitosť nášho družstva. Hrali sme veľmi kolektívne. Dobrá bola obrana, aj rýchly prechod do útoku. Určite sme za víťazstvo radi.”

Staršie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 22:38 (5:22)
Pok. hody: 5/3 – 2/0. Vylúčené: 4 – 5, ČK Kohučová (Michalovce, za tri vylúčenia). Rozhodovali: Gábriš a Veselka.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková – Hlivová 3, Tokárová, Dmytrenková 10, J. Rebičová, Kohučová 1, L. Čižmariková 2, Borysevyčová 4, Gajdošová 5, Dvorščáková 6, Polievková 7.

Tréner Milan Adi: “Do zápasu sme vstúpili podľa našich predstáv. Obrana fungovala na sto percent a naša hra v útoku bola na veľmi dobrej úrovni. Dievčatá preniesli veci z tréningov aj do zápasu, za čo som veľmi rád. Sklamaný som ale z nášho výkonu v druhom polčase, ktorý sme prehrali o gól. Bol veľmi nekoncentrovaný…”

Viac na preskúmanie

Žiačky

Enjoy Handball Cup deň 2.

V telocvični Gymnázia Pavla Horova pokračuje v sobotu druhým dňom turnaj mladších žiačok Enjoy Handball Cup. Výsledky budeme postupne dopĺňať…

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.