Tesné víťazstvá dorasteniek nad Dunajskou Stredou

Kategórie

Naše dorastenecké tímy sa vezú na víťaznej vlne. V sobotňajších zápasoch zdolali Dunajskú Streda na domácej pôde a získali tak cenné štyri body. Staršie dorastenky vyhrali nad DAC 37:33 (19:18), mladšie 29:26 (15:13).

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HC DAC Dunajská Streda 37:33 (19:18)
Pok. hody: 6/5 – 6/6. Vylúčené: 4 – 3. Rozhodovali: Daňo a Vydra.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková – Hlivová 5, Tokárová, Yehorová 1, Polievková 3, Kohučová 3, L. Čižmariková, Chepyk, J. Rebičová 1, Kobová, Dvorščáková 3, Dmytročenková 3, Borysevyčová 10/3, Gajdošová 2, Soskyda 5/2.
HC DAC: Makoóva – Kohútová 1, Veszepremiová 3, Kucserová 3, Hornyák 12/5, Sidó 5, Pintér, Volnerová 4, Gányovicsová 1, Kovács 1, Nagy 2, Ágh 1.

Tréner Milan Adi: “V prvom rade som veľmi rád, že sme sa udržali o bod pred Šaľou. Vedeli sme, že Dunajská Streda je ťažký súper a to sa aj potvrdilo na palubovke. Mali sme strašne zlý vstup do zápasu. Súperky boli vo vedení, dôležité bolo, že sme to do polčasu otočili. V druhom sme im mohli viackrát odskočiť, urobili sme ale zakaždým nejakú chybu a Dunajskej sme umožnili znižovať. Nakoniec som rád aj za toto víťazstvo, pretože je pre nás veľmi dôležité.” “

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HC DAC Dunajská Streda 29:26 (15:13)
Pok. hody: 2/2 – 4/4. Vylúčené: 7 – 4. Rozhodovali: Daňo a Vydra.
MŠK IUVENTA: Markunych, Jakubiková, Kubičinová – Paľová 1, Szatmáry 2, J. Kamberovič 3, Berešová 1, Sabovová 6/2, Valiska 3, Šimková 2, Sopúchová 1, Kováčová 1, A. Kamberovič 1, L. Čižmariková 1, Cabanová, Rohaľová 5.
HC DAC: Kinga – Kohút, Veszprémiová, Csernyanszky 6, Ravasz 2, Sido 4, Beke 104/4, Horváthová, Szalayová, Manczalová 1, Edmárová, Gányovicsová 3.

Tréner Dušan Daniš: “Splnili sa predpoklady, že nás čaká ťažký súper. My sme mali veľmi zlý úvod. Za sedem minút sme spravili sedem technických chýb a dostali sme sa tak pod nie súperov tlak, ale tlak vlastný. Našťastie, ešte v prvom polčase sme otočili výsledok a v druhom sme viedli aj o sedem gólov. Potom sme prestriedali a vinou viacerých vylúčení sme súperovi dovolili skorigovať.”

Viac na preskúmanie

Zahraničie

Olympijský turnaj aj s Dijanou Mugošovou

V nedeľu 25. júla odštartuje na Olympijských hrách v Tokiu aj ženský hádzanársky turnaj. Na ňom sa tentoraz zúčastní dvanásť tímov, ktorých

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.