V novej sezóne bez sedmičky hráčok

Kategórie

Aj keď najskôr bolo avizovaných päť odchodov z úspešného kádra nášho ženského tímu, ten nakoniec opúšťa až sedem hráčok. Šesť z nich putuje do zahraničia.

Nikoleta Trúnková sa upísala maďarskej Kisvárde. Jej kolegyňa z postu pivota, Čiernohorka Ivana Godečová sa zase vracia do materského RK Budučnosť Podgorica, s ktorým si zahrá aj Ligu majstrov. Do francúzskeho Nice, kde pôsobí aj naša ďalšia bývalá hráčka Martina Školková, odchádza Adriana Holejová. Na odchode je aj Marianna Rebičová, ktorá si po slovinskej a maďarskej lige zahrá najvyššiu poľskú. Upísala sa totiž MKS Zaglebie Lubin. Nový klub bude mať aj ďalšia spojka, Vladimíra Bajčiová, ktorá sa takisto rozhodla prijať výzvu zo zahraničia.

Nakoniec odchádza aj ďalšia Čiernohorka, kridelníčka Milica Trifunovičová, ktorá mieri takisto ako Holejová do Francúzska a v kádri pre budúcu sezónu nebude ani tretia pivotka Valéria Dulinová, ktorá sa takisto rozhodla odísť. Všetkým dievčatám ďakujeme!

Viac na preskúmanie

Ženy

MŠK Iuventa ovládla vynovený domáci turnaj

Oveľa väčšiu radosť, ako futbalisti, urobili michalovskému priaznivcovi minulý víkend hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce. Vynovený tím trénera Petra Kostku, ktorý

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.