Prípravka na majstrovstvách Slovenska so štvrtým miestom

Kategórie

Účinkovanie nášho klubu v sezóne 2021/22 zakončili cez víkend v Žiline na otvorených majstrovstvách Slovenska mladšie žiačky a prípravka. Tie nakoniec siedmu medailu do zbierky nepridali. Najbližšie k tomu mala prípravka, ktorá na majstrovstvách Slovenska obsadila štvrté miesto. Dva tímy mladších žiačok nepostúpili zo základnej skupiny, keď nevyhrali ani jeden zápas.

Mladšie žiačky A chytili veľmi ťažkú základnú skupinu. V nej nedokázali vyhrať ani raz, keď prehrali s Bytčou (6:13), Partizánskym (9:12), Dunajskou Stredou A (8:20), Sereďou (8:18), aj Šaľou B (7:8). Bez bodu obsadili v skupine šieste miesto a v ďalšej fáze turnaja nepokračovali. Nedarilo sa ani mladším žiačkam B. Tie taktiež zaznamenali v skupine päť prehier a po poslednom šiestom mieste v ďalšej fáze turnaja nepokračovali. Podľahli Trenčínu A (2:18), Martinu (3:15), Stupave (6:21), Malackám-Rohožníku (3:11) aj Piešťanom (4:11). Majsterkami Slovenska sa stali hráčky Šale, druhá skončila Dunajská Streda A, tretia domáca Žilina a štvrtý delený tím Malaciek a Rohožníka.

Najviac sa v Žiline darilo našej prípravke. Tá v základnej skupine obsadila tretie miesto, keď porazila Trenčín (30:9), Topoľčany A (14:7), Stupavu (20:11) a prehrala so Šaľou (9:10), či Partizánskemu (6:14). V osemfinále zdolala Senec (15:8), vo štvrťfinále Topoľčany B (20:11), v semifinále ale nestačili na Dunajskú Stredu (13:20) a v súboji o bronz ani na Partizánske (8:11). Aj tu sa vo finále stretli tímy Šale a Dunajskej Stredy, tentoraz ale bol úspešnejší DAC.

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.