Kynžvart s tesnou prehrou, Španielky na ceste do štvrťfinále

Kategórie

Okrem zápasu medzi poľskými Kobierzycami a našou Iuventou sa odohrali v rámci osemfinále EHF Európskeho pohára ďalšie štyri. Okrem Michalovčaniek, ktoré v Poľsku vyhrali 22:20, u súpera zvíťazil aj španielsky Motive co.Gijon, ktorý vyhral na ihrisku ďalšieho účastníka MOL ligy Házená Kynžvart 26:24.

Blízko k postupu medzi osem najlepších je aj turecký Izmir BSB SK, ktorý v prvom stretnutí s izraelským Maccabi Arazim Ramat gan vyhral 27:20 a aj ďalší španielsky tím Attigo BM Elche. Ten doma zdolal účastníka letného turnaja O pohár mesta Michalovce srbský ŽORK Jagodina hladko 31:19. V zápase medzi tureckým Antalya Konyaalti BSK a portugalským Sport Lisboa e Benfica sa zrodila remíza 35:35. Odvetné zápasy sú na programe v závere tohto týždňa. V ňom sa odohrajú aj dvojzápasy medzi tímami, ktoré sa dohodli na zápasoch na jednom mieste. Poľský Eurobud JKS Jaroslaw aj s našou bývalou brankárkou Weronikou Kordowieckou pocestuje do macedónskeho HC Giorche Petrov WHC Skopje, švajčiarsky LK Zug Handball do portugalského Funchalu, kde si zmeria sily s tamojším Madeira Andebol SAD, no a islandský H71 poletí do Španielska, kde ho čaká dvojzápas s Club Balonmán Atletico Guardes.

Výsledky prvých osemfinálových zápasov EHF Európskeho pohára
Attigo BM Elche – ZORK Jagodina 31:19
Házená Kynžvart – Motive co.Gijon 24:26
Antalya Konyaalti BSK – Sport Lisboa e Benfica 35:35
KPR Gminy Kobierzyce – MŠK Iuventa Michalovce 20:22
Izmir BSB SK – Maccabi Arazim Ramat gan 27:20

Eurobud JKS Jaroslaw – HC Giorche Petrov WHC Skopje (oba zápasy sa hrajú v Skopje)
LK Zug Handball – Madeira Andebol SAD (oba zápasy sa hrajú vo Funchale)
H71 (Island) – Club Balonmán Atletico Guardes (oba zápasy sa hrajú v Pontevedra)

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky v sobotu proti Stupave

Po reprezentačnej pauze sa odohrajú ligové zápasy aj v súťažiach dorasteniek. Naše dievčatá sa v rámci siedmeho kola predstavia doma,

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.