Štyri body dorasteniek zo Stupavy

Kategórie

Počas víkendu opäť uspeli naše dorastenky. Tie tentoraz cestovali až do ďalekej Stupavy, odkiaľ si priniesli domov cenné štyri body. Mladšie dorastenky vyhrali 21:15 a upevnili si tak druhé miesto v tabuľke, staršie zvíťazili 34:25, keď sa gólovo zaskveli desaťgólová Karin Soskyda, osemgólová Barbora Polievková a sedemgólová Emma Lukáčová. Našim starším dorastenkám patrí prvé miesto v tabuľke. Najbližšie naše dievčatá čaká v piatok 31. marca dohrávka dvanásteho kola v Dunajskej Strede, v nedeľu 2. apríla hostíme Trebišov (mladšie dorastenky o 10.00 hod., staršie o 12.00 hod.)

Staršie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 25:34 (12:15)
Pok. hody: 2/1 – 2/1. Vylúčené: 0 – 4. Rozhodovali: Hidaši a Klačanský.
HC TATRAN: Šperglová – Seewaldová, Kujanová 2, Nagyová 3, Ďurišová 1, Polláková 1, H. Karkušová 7, N. Labudová 1, Horváthová 9, L. Labudová 1.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Cabanová – Polievková 8, Soskyda 10, Lukáčová 7, Dmytročenková 1, Stanková, Kobová 1, Jegorovová, Hlivová 2, L. Čižmariková 5/1, Rebičová.

Tréner Milan Adi: “Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas, čo sa aj potvrdilo. Súperky sa s nami držali zhruba do dvadsiatej minúty. Potom sa nám podarilo odskočiť na polčasové tri góly, čo bolo dôležité aj pre priebeh druhého polčasu. V ňom sme už dominovali. Boli sme zodpovednejší v zakončení, čím sme si vybudovali rozhodujúci náskok. Chcel by som ešte poďakovať trénerovi prvého tímu Petrovi Kostkovi, že nám aj napriek dôležitému zápasu a nahustenému programu žien pustil do Stupavy Karin Soskydu, ktorá bola rozhodujúcim elementom pre naše víťazstvo.”

Mladšie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 15:21 (5:10)
Pok. hody: 1/1 – 2/2. Vylúčené: 3 – 0. Rozhodovali: Hidaši a Klačanský.
HC TATRAN: Šperglová – Drahošová, J. Hýravá, B. Karkušová 3, Polláková 1, Tarabová 1, T. Hýravá, Ďurišová, N. Labudová 4, Mikulová, L. Labudová 6/1.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Kubičinová – Valiská 2, Sabovová 6, Cuperová 1, Sopúchová, Sinaiová, A. Kamberovič, Vajanská, Bérešová 3, V. Čižmariková 1, Paľová 4, Šimková, Szatmáry 4, Hotovčinová.

Tréner Dušan Daniš: “Mali sme jasnú prevahu, no tá sa nepretavila v konečný výsledok, ktorý je pre domáce lichotivý. My sme doplatili na chabú koncovku. Iba kvôli tomu to skončilo o šesť gólov. Tento výkon nám určite v piatok na Dunajskú Stredu stačiť nebude. Dievčatá sa musia zlepšiť.”

Viac na preskúmanie

Ženy

Po obrovskej dráme ideme do finále!!!

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce postúpili do svojho štrnásteho národného finále v rade. V obrovskej dráme totiž vyhrali v rozhodujúcom treťom

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.