Výhry dorasteniek nad Bytčou

Kategórie

Naše družstvo starších dorasteniek je aj po šiestich kolách najvyššej súťaže stopercentné. Na domácej pôde zdolali zverenky trénera Dušana Daniša MHK Bytča hladko 36:25. Uspeli aj mladšie dorastenky, ktoré nad Bytčou vyhrali 26:19. Naše dievčatá sa v siedmom kole predstavia v sobotu 28. októbra na pôde deleného tímu TJ Strojár Malacky/ŠKH Rohožník. Súboj starších dorasteniek sa odohrá od 16.30 hod., mladšie dorastenky budú hrať o dve hodiny skôr, čiže od 14.30 hod.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – MHK Bytča 36:25 (20:11)
Pok. hody: . Vylúčené: 6 – 2. Rozhodovali: M. Cibere a Jašek.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíkova, Cabanová – Valiska 6, Soskyda 7, Lukáčová, Kobová, Krylová 2, Hlivová 4, L. Čižmariková, Geffertová 7, V. Čižmariková 1, Krasnianská 3, J. Rebičová, T. Szatmáry 3, Sabovová 3.

Tréner Dušan Daniš: “Spokojnejší som s prvým polčasom, v ktorom sme na ihrisku dominovali. Horší z našej strany bol druhý polčas. Ten je pre mňa sklamaním, rovnako sklamaním boli dnes pre mňa brankárky.”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – MHK Bytča 26:19 (13:9)
Pok. hody: . Vylúčené: 3 – 2. Rozhodovali: M. Cibere a Jašek.
MŠK IUVENTA: Lazorak, Kubičinová – Vargová, Osipčáková 1, Sabovová 5, Mirmanová 3, Cuperová 5, Sopúchová, Padová 1, Sinaiová 4, Vrábeľová, Šimková 2, D. Holejová, Hotovčinová 1. A. Kamberovič 3.

Tréner Milan Adi: “Zápas musím hodnotiť pozitívne len z tej stránky, že sme ho vyhrali. Celkovo nemôžem byť s naším výkonom spokojný. Možno akurát s obranou, za ktorou chytala dobre Lazorak. Čo sa týka útočnej fázy a prechodovej fázy, s tým spokojnosť nie je. Robili sme veľa technických chýb, takisto sme zahodili veľa čistých šancí. Takýto výkon na iných súperov rozhodne stačiť nebude.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.