Do konca jesennej časti ešte dvakrát v lige a dvakrát v Európskom pohári

Kategórie

Náš ženský tím vstupuje do absolútneho finále jesennej časti. Do jej konca musí odohrať ešte štyri zápasy. Dvakrát bude v hre o ligové body a dvakrát naň čakajú duely EHF Európskeho pohára.

Najskôr prídu na rad zápasy MOL ligy. Už túto sobotu na naše ženské družstvo čaká zápas desiateho kola v Zlíne (začiatok o 18.00 hod.). To bude posledný duel, ktorý odohrá u súpera. V zostávajúcich troch sa totiž naše ženy predstavia v Chemkostav aréne. Začnú v stredu pätnásteho novembra o 17.30 hod. predohrávaným súbojom jedenásteho kola MOL ligy so Sokolom Písek. Potom už príde na rad európsky pohár. V sobotu a v nedeľu ženy odohrajú domáci dvojzápas tretieho kola EHF Európskeho pohára, v ktorom vyzvú kosovský KHF Istogu. Prvý zápas sa odohrá v sobotu osemnásteho novembra o 17.30 hod., odvetný, v ktorom bude Iuventa vedená ako hosťujúci tím, sa začne v nedeľu devätnásteho novembra o 11.30 hod.

Program MŠK Iuventa Michalovce do konca jesennej časti
Sobota 11. november o 18.00 hod.: Handball Club Zlín Z.S. – MŠK Iuventa Michalovce (10. kolo MOL liga).
Streda 15. november o 17.30 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – Sokol Písek (11. kolo MOL liga).
Sobota 18. november o 17.30 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – KHF Istogu (3. kolo EHF Európskeho pohára).
Nedeľa 19. november o 11.30 hod.: KHF Istogu – MŠK Iuventa Michalovce (3. kolo EHF Európsky pohár – hrá sa v Michalovciach).

 

Viac na preskúmanie

Ženy

Vysoké víťazstvo v Hodoníne

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v stretnutí štrnásteho kola MOL liga na pôde HK Hodonín vysoko 45:18, keď už po prvom polčase

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.