Mladšie dorastenky otočili v druhom polčase, jedenáste víťazstvo starších dorasteniek

Kategórie

Naše dorastenecké tímy boli opäť úspešné. V predohrávkach dvanásteho kola si z Bratislavy po výhrach nad ŠKP doniesli štyri body. Mladšie dorastenky vyhrali 18:17, staršie 30:16. Týmito zápasmi pre naše dorastenky jesenná časť skončila. V jari budú hrať v nadstavbe o titul.

Mladšie dorastenky
Mladšie dorastenky otočili vývoj zápasu v druhom polčase. V tom prvom sa museli vysporiadať s rýchlou červenou kartou Aliny Kamberovič, ale i s päťgólovým mankom na úvod. Trojgólové manko z prvého dejstva dohnali za desať minút a potom sa začala naháňačka o každý jeden gól. Tú nakoniec vyhrala Iuventa, keď v poslednej minúte strhla víťazstvo na jej stranu Diana Holejová. “Nemali sme ideálny vstup do zápasu. Súper trestal naše chyby a našu nekoncentrovanosť, a preto sme prehrávali 0:5. Celý polčas sa následne niesol v našom doháňaní náskoku. Do druhého polčasu sme vstúpili koncentrovanejšie, vyrovnali sme a v závere sme mali aj šťastie. Tento tím opäť ukázal svoj potenciál. V jarnej časti by sme radi atakovali čo najlepšie umiestnenie,” povedal tréner Milan Adi.

ŠKP Bratislava – MŠK Iuventa Michalovce 17:18 (10:7)
Pok. hody: 3/2 – 4/3. Vylúčené: 3 – 6, ČK: A. Kamberovič (Michalovce, za tri vylúčenia). Rozhodovali: Haščíková a Kellner. Divákov: 70.
MŠK IUVENTA: Lazorak, Kubičinová – Foľtová, Osipčáková, J. Kamberovič 1, Mirmanová, Cuperová 3, Sopúchová 2, Čurmová, Padová 1, Sinaiová 3, Vrábeľová, Babinčáková, D. Holejová 2, Hotovčinová 4, A. Kamberovič 2.

Staršie dorastenky
Úplne iný priebeh mal duel starších dorasteniek. V ňom od samého úvodu dominovali Michalovčanky. Tie po desiatich minútach viedli 6:1 a jasne kráčali za jedenástym tohtosezónnym víťazstvom. To nakoniec aj dosiahli, keď vyhrali presvedčivo 30:16.

ŠKP Bratislava – MŠK Iuventa Michalovce 16:30 (7:14)
Pok. hody: 4/1 – 2/2. Vylúčené: 2 – 4. Rozhodovali: Haščíková a Kellner. Divákov: 70.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Valiská 4, Lukáčová 10, Krylová, Hlivová 2, L. Čižmariková 4/2, Geffertová 5, V. Čižmariková, Krasnianská 1, Szatmáry 4.

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.