Iba sedem inkasovaných gólov starších dorasteniek v Žiline

Kategórie

Staršie dorastenky michalovskej Iuventy sa naďalej vezú na víťaznej vlne. V šiestom kole nadstavbovej časti o 1. až 6. miesto vyhrali na pôde SMF HK Žilina hladko 37:7. Menej sa už darilo mladším dorastenkám, ktoré v Žiline prehrali 24:31.

Mladšie dorastenky
SMF HK Žilina – MŠK Iuventa Michalovce 31:24 (14:8)
Pok. hody: 2/1 – 6/3. Vylúčené: 8 – 3. Rozhodovali: Klempa a Vanko.
SMF HK: Matisová – Poliaková, Beňušová, Benedigová 2, Chrenková, Laurenčíková, Mikulovská 3, Klabníková, Ďuranová 10, Mistríková 2, Bartková 5/1, Šubjaková 7, Učníková 2, Pavlíková.
MŠK IUVENTA: Lazorak – Ospičáková 1, J. Kamberovič 6, Cuperová 4, Sopúchová, Farkašová, Vrábeľová, Babinčáková 1, Šimková 4, D. Holejová 3/1, Hotovčinová 5/1.

Tréner Miroslav Tóth: “Zápas sme prehrali jednoznačne na našich nepremenených šanciach. Pozitívne stránky vidím v bojovnosti celého tímu a skvelom výkone našej brankárky. Musíme už prerušiť nešťastnú sériu prehier. Verím, že sa nám to podarí v najbližšom zápase.”

Staršie dorastenky
SMF HK Žilina – MŠK Iuventa Michalovce 7:37 (4:17)
POk. hody: 3/1 – 5/4. Vylúčené: 3 – 1. Rozhodovali: Klempa a Vanko.
SMF HK: Poliaková 1, Mikušáková, Bukovinská, Mikulovská 2, Tomaščíková 2, Mistríková, Pavlíková 2, Barlová.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková – Sabovová 8/2, Lukáčová 3, Kobová, Krylová 5, Hlivová 1, L. Čižmariková Geffertová 3, V. Čižmariková 2, Krasnianská 1, Rohaľová 1/1, Paľová 3, Szatmáry 3.

Tréner Dušan Daniš: “Očakával som ľahší zápas, čo sa aj potvrdilo. Som rád za vysoké víťazstvo, ako aj za to, že sme inkasovali málo gólov a zahrala si každá jedna hráčka. Teší ma aj návrat Rohaľovej do zostavy po dlhodobom zranení.”

 

Viac na preskúmanie

Ženy

Rozbehnutá Iuventa privíta v sobotu Zlín

Ani jeden tím v dvanásťčlennej nadnárodnej MOL lige hádzanárok nemá v súčasnosti takú formu, ako MŠK Iuventa Michalovce. Rekordný dvanásťnásobný slovenský majster,

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.