V marci v hre päťkrát a na troch frontoch

Kategórie

Aj tretí kalendárny mesiac bude v zápasoch nášho seniorského tímu pestrý. Naše dievčatá budú bojovať až na troch frontoch. Okrem dvoch duelov MOL ligy na nich čaká aj finále Slovenského pohára a v hre budú aj v pohárovej Európe, kde sa pokúsia vyrovnať vlaňajší historický úspech.

Na ten je potrebné, aby v Európe prešli ešte cez jednu prekážku. Vo štvrťfinále EHF Európskeho pohára budú čeliť holandskému Cabooter Handbal Venlo. Prvý duel s aktuálne druhým tímom najvyššej holandskej ligy sa odohrá už túto nedeľu desiateho marca o 17.00 hod. v našej aréne. Odvetný duel sa v Holandsku uskutoční budúcu sobotu od 19.00 hod. V nedeľu 24. marca budú mať naše dievčatá možnosť získať už druhý tohtosezónny pohár. V Trnave odohrajú finále Slovenského pohára, kde budú čeliť rovnako ako vlani Dunajskej Strede (15.00 hod.). V závere mesiaca ešte prídu na rad posledné dva zápasy v MOL lige – vo štvrtok 28.marca v Chebe v dohrávke 20. kola proti Kynžvartu a a v sobotu 30. marca duel posledného 22. kola v Písku.

Program nášho tímu v marci
Nedeľa 10. marec o 17.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – Cabooter Handbal Venlo (štvrťfinále EHF Európsky pohár).
Sobota 16. marec o 19.00 hod.: Cabooter Handbal Venlo – MŠK Iuventa Michalovce (štvrťfinále EHF Európsky pohár).
Nedeľa 24. marec o 15.00 hod.: MŠK Iuventa Michalovce – HC DAC Dunajská Streda (finále Slovenský pohár, hrá sa v Trnave).
Štvrtok 28. marec o 18.00 hod.: Házená Kynžvart – MŠK Iuventa Michalovce (MOL ligy, dohrávka 20. kolo).
Sobota 30.marec o 18.00 hod.: Sokol Písek – MŠK Iuventa Michalovce (MOL liga, 22. kole).

Viac na preskúmanie

Aktuality

RK Hadzici rozdrvil ŽRK Leotar Trebinje

Svoj druhý ligový zápas odohral náš súper v druhom kole EHF Európskeho pohára, bosniansky vicemajster RK Hadzici Interlogistic Sarajevo. Ten v druhom

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.