Tri Michalovčanky na turnaj do Maďarska

Kategórie

Slovenské hádzanárske reprezentantky v kategórii kadetiek čaká na budúci týždeň vystúpenie na medzinárodnom turnaji štyroch krajín v Maďarsku. Do nominácie trénera Jana Beňadika sa zmestili aj tri hráčky našej Iuventy – kridelníčky Nela Šimková, Patrícia Cuperová a spojka Timea Szatmáry.

Zverenky trénera Jána Beňadika sa ešte predtým zídu na sústredení v Bytči, kde sa budú pripravovať od pondelka 1. apríla. Od štvrtka 4. apríla ich čakajú zápasy s kvalitnými súpermi v meste Gyál, kde sa budú môcť otestovať v konfrontáciách s rovesníčkami z Nórska, Španielska a domáceho Maďarska. V 16-člennej nominácii sú hráčky z piatich slovenských klubov.

Nominácia kadetiek Slovenska na medzinárodný turnaj v Maďarsku (4. – 6. 4. 2024):
brankárky: Karolína Šperglová (HC Tatran Stupava), Barbara Szalaiová (HC DAC Dunajská Streda)
pivotky: Linda Cíferská (HK AS Trenčín), Lucia Labudová (HC Tatran Stupava)
krídelníčky: Nela Šimková, Patrícia Cuperová (obe MŠK Iuventa Michalovce), Nina Letková, Laura Brezánska (obe HK Slovan Duslo Šaľa)
spojky: Natália Labudová (HC Tatran Stupava), Nina Dostanič, Sofia Tomašechová, Michaela Lukačínová (všetky HK Slovan Duslo Šaľa), Soňa Nebusová, Zina Hajašová (obe HK AS Trenčín), Laura Kitti Beke (HC DAC Dunajská Streda), Timea Szatmáry (MŠK Iuventa Michalovce)

Program zápasov SR na turnaji:
štvrtok 4. apríla: 18.00 h Nórsko – Slovensko
piatok 5. apríla: 15.30 h Slovensko – Španielsko
sobota 6. apríla: 15.00 h Maďarsko – Slovensko

Viac na preskúmanie

Ženy

Do odvety o finále s dvojgólovým náskokom

Deväť duelov – deväť víťazstiev. Takúto fantastickú šnúru ťahajú v EHF Európskom pohári hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce. Zverenky trénera Petra Kostku

Aktuality

Hlavatý majstrom Nórska

Po našich bývalých hráčkach Vladimíre Bajčiovej (Salerno) a Ivany Godečovej (Budučnosť Podgorica) sa z titulu v sezóne 2022/23 tešil aj náš bývalý tréner

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.