Vysoké víťazstvá dorasteniek v Košiciach

Kategórie

Na víťaznej vlne sa vezú naše dorastenecké tímy. Tie nezaváhali ani vo štvrtom kole a naďalej si tak držia stopercentnú úspešnosť. Staršie dorastenky zvíťazili na pôde ŠŠK Drábová Košice hladko 44:19, keď o svojej výhre rozhodli už v prvom polčase, ktorý vyhrali 22:9. Ešte výraznejším rozdielom vyhrali mladšie dorastenky, ktoré Drábovú Košice porazili 59:4. Pri starších dorastenkách gólovo vynikla hlavne dvanásťgólová Barbora Polievková, pri mladších strelili po osem gólov Jasmína Kamberovič a Barbora Sabovová. Naše dorastenecké tímy sa najbližšie predstavia doma, keď v rámci piateho kola privítajú v sobotu pätnásteho októbra Trenčín. Súboj starších dorasteniek je naplánovaný na 12.00 hod., mladšie prídu na rad o 14.00 hod.

Staršie dorastenky
ŠŠK Drábová Košice – MŠK Iuventa Michalovce 19:44 (9:22)
Pok. hody: 6/4 – 7/6. Vylúčené: 2 – 3. Rozhodovali: Ľoch a Soláriková.
ŠŠK DRÁBOVÁ: Kohútová – Juhásová 2, Tomovčíková, Bertová, Čonková, Vaľková 8/4, Vargovičová 2, Turcsanyiová 2, Rojková 5.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Tokárová, Polievková 12, Lukáčová 6, Dmytročenko 4, Kováčová 6, Stanková 2, Kobová 1, Olhová 1, Hlivová, L. Čižmariková 6/3, Rebičová 1, Roháľová 5/3.

Tréner Milan Adi: “Zápas nebol pre nás až tak veľmi náročný. Začali sme veľmi dobre. V pätnástej minúte sme vyhrávali už rozdielom desiatich gólov a nič nenasvedčovalo tomu, že nás súper potrápi. Som rád, že si zahrala každá jedná hráčka a že sme potvrdili rolu favorita.”

Mladšie dorastenky
ŠŠK Drábová Košice – MŠK Iuventa Michalovce 4:59 (3:25)
Pok. hody: 0/0 – 1/1. Vylúčené: 0 – 1. Rozhodovali: Ľoch a Soláriková.
ŠŠK DRÁBOVÁ: Kovalčíková – Lisiková 3, Čonková, Sedláková 1, Eperješiová, Géczyová, Ondrejová.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Kubičinová – Valiska 5, J. Kamberovič 8, Sabovová 8, Cuperová 2, Sopúchová 3, Sinaiová 1, A. Kamberovič 7/1, Berešová 4, V. Čižmariková 3, Paľová 3, Kováčová 3, Szatmáry 5, Antolíková 4, Hotovčinová 3.

Tréner Dušan Daniš: “Bol to pre nás jednoduchý zápas. Družstvo Košíc malo problémy, malo dosť chorých hráčok, navyše sa jedna dokonca zranila a hrali iba piati. Nemám ani čo hodnotiť, som rád za víťazstvo.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.