V ďalšej sezóne aj s kapitánkou Wollingerovou

Kategórie

Kapitánkou nášho tímu bude aj v ďalšej sezóna Patrícia Wollingerová. Tá sa dohodla v týchto dňoch na predĺžení zmluvy s vedením klubu o ďalšiu sezónu.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Revúcej je nášmu klubu verná mimo dvoch sezón od žiačok. V sezóne 2009/10 hosťovala v Trenčíne, no a v sezóne 2020/21 absentovala kvôli materskej dovolenke, keď čakala syna Matea. Po jeho narodení sa vrátila v sezóne 2021/22. Patrícia Wollingerová tak nasleduje kroky brazílskej brankárky Nairi Almeidovej, ako aj jej kolegyne v bráne Ukrajinky Iryna Jablonskej, ktoré sa takisto dohodli na predĺžení svojich kontraktov. Okrem tejto trojice zmluvy predĺžili aj slovenské reprezentantky Martina Popovcová a Alena Dvorščáková. Staronovou posilou je ďalšia reprezentantka, ľaváčka Veronika Habánková a v novej sezóne bude hrať v našom tíme aj poľské pravé krídlo Emilia Kowalik. Nateraz jediný známy odchod po sezóne je pravá kridelníčka Bibiana Štefaniková, ktorá sa v predstihu dohodla s rumunským SCM Gloria Buzau.

Viac na preskúmanie

MOL Liga

Zmena lídra v MOL lige

Novým lídrom MOL ligy sú po desiatom kole hráčky MŠK Iuventa Michalovce Tie sa predrali na prvú priečku sobotňajším víťazstvom

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.