Výhra starších dorasteniek v Dunajskej Strede

Kategórie

Naše staršie dorastenky sa vezú naďalej na víťaznej vlne. V súboji tretieho kola najvyššej súťaže vyhrali na pôde HC DAC Dunajská Streda 29:22 a naďalej sú tak bez straty bodu.  Staršie dorastenky uspeli aj napriek tomu, že s nimi na duel neodcestoval zdravotne indisponovaný tréner Dušan Daniš, ktorého zastúpila jeho asistentka Martina Vaľková – Bačíková. Menej sa už darilo mladším dorastenkám, ktoré v Dunajskej Strede utrpeli druhú tohtosezónnu porážku, keď prehrali 19:28. Naše dorastenky sa budúci víkend predstavia doma, keď v sobotu 30.septembra privítajú celku AHT HC Tatran Stupava. Súboj mladších dorasteniek sa začne od 13.00 hod., staršie prídu na rad od 15.00 hod.

Staršie dorastenky
HC DAC Dunajská Streda – MŠK Iuventa Michalovce 22:29 (14:16)
Pok. hody: 5/5 – 2/2. Vylúčené: 0 – 4. Rozhodovali: Haščík a Zubo.
HC DAC: Bakos, Manczalová – Veszprémiová 3, Csernyanszky 6/2, Ravasz 2, Bakos 7/3, Szalaiová, Szalyová 1, Edmárová, Kiss 3, Csánóová, Perleczky, Bartalová, Staršichová.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková – Valiska 1, Lukáčová 6/2, Krylová, Hlivová 2, L. Čižmariková 3, Geffertová 3, V. Čižmariková, Krasnianská 7, I. Paľová 4, T. Szatmáry 3.

Asistentka trénera Martina Vaľková: “Som veľmi rada, že dievčatá zvládli tento duel, či po psychickej, alebo fyzickej stránke, keďže hlavný tréner pán Daniš s nami vycestovať nemohol. Myslím si, že zápas mal svoju kvalitu. Zvládli sme veľmi dôležitý moment, keď sme ustáli trojnásobnú presilovku, v ktorej sme inkasovali iba jeden gól. Táto situácia nás zomkla a dievčatá následne celý duel zvládli k spokojnosti. “

Mladšie dorastenky
HC DAC Dunajská Streda – MŠK Iuventa Michalovce 28:19 (16:9)
Pok. hody: 5/5 – 3/2. Vylúčené: 1 – 10, ČK: A. Kamberovič (Michalovce, za tri vylúčenia). Rozhodovali: Haščík a Zubo.
HC DAC: Fuzik, Csényiová – Molnárová 1/1, Gogolová 9, Csánóová 1, Perleczky, Komlós 5/4, J. Kovács 1, Kiss 2, Edmárová 1, Gányi 3, Somogyi 1, Bartaloš 1, Cseh 3, Dudásová, Tóth.
MŠK IUVENTA: Lazorak, Kubičinová – Vargová, J. Kamberovič, Mirmanová, Sopúchová, Čurmová, Padová 2, Farkašová, Sinaiová 2, Vrabeľová, Babinčáková, Šimková 4, D. Holejová 1, Hotovčinová, A. Kamberovič 9/2.

Tréner Milan Adi: “Prehra ma mrzí aj skrz toho, že celý týždeň sme pracovali na tom, aby sme napravili domácu porážku so Šaľou a zlý výkon v tomto zápase. Opak bol ale pravdou, pretože podobným výkonom sme sa prezentovali aj teraz v Dunajskej Strede. “Zdobila” nás nedisciplinovaná hra v obrane, zbytočne veľa vylúčení, veľa technických chýb a nepremieňanie šancí. Všetko to nás stálo dobrý výsledok, o ktorý sme prišli už v prvom polčase. Súperky nám vtedy odskočili a v druhom dejstve sme sa už nedokázali dostať do hry.”

 

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Vysoké víťazstvá dorasteniek nad Prešovom

Vo štvrtkových predohrávkach 22.kola najvyšších súťaží sa darilo našim dorastenkám. Tie si hladko poradili s tímami Prešova. Mladšie dorastenky aj vďaka

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.