Päťdesiatka gólov starších dorasteniek do siete Šale

Kategórie

Staršie dorastenky MŠK Iuventa zvíťazili v zápase štvrtého kola nadstavbovej časti o 1. až 6. miesto nad svojim rivalom HK Slovan Duslo Šaľa hladko 50:21 a upevnili si tak prvé miesto v tabuľke. Gólovo sa doslova utrhla Iryna Krasnianska, autorka dvanástich presných zásahov, osem zaknihovala aj Ema Lukáčová. Menej sa už darilo mladším dorastenkám, ktoré lídrovi súťaže podľahli tesne 28:30. Nepomohlo im ani jedenásť gólov Jasmíny Kamberovič.

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HK Slovan Duslo Šaľa 28:30 (10:14)
Pok. hody: 1/1 – 4/3. Vylúčené: 1 – 5. Rozhodovali: Gedeon a Jašek. Divákov: 100.
MŠK IUVENTA: Farkašová, Lazorak – Vargová 1, Osipčáková, J. Kamberovič 11/1, Mirmanová, Cuperová 3, Sopúchová 2, Čurmová 1, Padová 2, Babinčáková 1, Šimková 5, D. Holejová, Hotovčinová 2.
HK SLOVAN DUSLO: Sýkorová, Stloukalová – Bolcskei 5, Gyarfásová 9/3, Kostková 2, Pappová 1, Gerasimová 3, Lukačinová 4, Špendlová 1, Matušicová, Letková 5.

Tréner Miroslav Tóth: “Ja som po tejto prehre sklamaný. Zápas bol totiž z našej strany nevydarený. Ešte viac ako tesná prehra ma mrzí predvedený výkon. Dievčatá nenadviazali na posledný duel. Chýbala nám rýchlosť a najmä chuť na víťazstvo. Takto sa doma prezentovať nechceme a nemôžeme. Je to škoda, pretože ako hovorím, dievčatá v predošlých zápasoch ukazovali herné zlepšenie. Musíme sa z tejto prehry poučiť a o týždeň sa prezentovať inak.”

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HK Slovan Duslo Šaľa 50:21 (25:12)
Pok. hody: 5/4 – 3/2. Vylúčené: 2 – 2. Rozhodovali: Gedeon a Jašek. Divákov: 100.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková, Lazorak – Sabovová 4, Lukáčová 8, Hlivová 5, L. Čižmariková 2, Geffertová 6, V. Čižmariková 3, Krasnianská 12/4, J. Rebičová 3, Paľová 5, Szatmáry 2.
HK SLOVAN DUSLO: Stloukalová – Kollerová, Fišanová, Dostanič 5/1, Gyarfásová, Nagyová 2, Gubová 1, Lukačinová 1, Tomašechová, Uhrová 3, Kormúthová 8/1, Letková 1.

Tréner Dušan Daniš:  “V prvom rade som nečakal až taký jednoduchý zápas. Čakal som od Šale oveľa väčší odpor. Dievčatá predviedli výborný výkon. Boli sme efektívni, keď sme sa dokázali gólovo presadiť z každej možnosti, ktorú nám dovolil súper. Myslím si, že sme ich takisto výrazne prekonali aj kondične.”

 

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Návrat Dušana Daniša do Iuventy

Do Iuventy sa vrátil po siedmych rokoch. Dušan Daniš s aktuálne najlepším ženským hádzanárskym tímom na Slovensku získal tri slovenské

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.