Vysoké víťazstvá dorasteniek v Košiciach

Kategórie

Na víťaznej vlne sa vezú naše dorastenecké tímy. Tie nezaváhali ani vo štvrtom kole a naďalej si tak držia stopercentnú úspešnosť. Staršie dorastenky zvíťazili na pôde ŠŠK Drábová Košice hladko 44:19, keď o svojej výhre rozhodli už v prvom polčase, ktorý vyhrali 22:9. Ešte výraznejším rozdielom vyhrali mladšie dorastenky, ktoré Drábovú Košice porazili 59:4. Pri starších dorastenkách gólovo vynikla hlavne dvanásťgólová Barbora Polievková, pri mladších strelili po osem gólov Jasmína Kamberovič a Barbora Sabovová. Naše dorastenecké tímy sa najbližšie predstavia doma, keď v rámci piateho kola privítajú v sobotu pätnásteho októbra Trenčín. Súboj starších dorasteniek je naplánovaný na 12.00 hod., mladšie prídu na rad o 14.00 hod.

Staršie dorastenky
ŠŠK Drábová Košice – MŠK Iuventa Michalovce 19:44 (9:22)
Pok. hody: 6/4 – 7/6. Vylúčené: 2 – 3. Rozhodovali: Ľoch a Soláriková.
ŠŠK DRÁBOVÁ: Kohútová – Juhásová 2, Tomovčíková, Bertová, Čonková, Vaľková 8/4, Vargovičová 2, Turcsanyiová 2, Rojková 5.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Tokárová, Polievková 12, Lukáčová 6, Dmytročenko 4, Kováčová 6, Stanková 2, Kobová 1, Olhová 1, Hlivová, L. Čižmariková 6/3, Rebičová 1, Roháľová 5/3.

Tréner Milan Adi: “Zápas nebol pre nás až tak veľmi náročný. Začali sme veľmi dobre. V pätnástej minúte sme vyhrávali už rozdielom desiatich gólov a nič nenasvedčovalo tomu, že nás súper potrápi. Som rád, že si zahrala každá jedná hráčka a že sme potvrdili rolu favorita.”

Mladšie dorastenky
ŠŠK Drábová Košice – MŠK Iuventa Michalovce 4:59 (3:25)
Pok. hody: 0/0 – 1/1. Vylúčené: 0 – 1. Rozhodovali: Ľoch a Soláriková.
ŠŠK DRÁBOVÁ: Kovalčíková – Lisiková 3, Čonková, Sedláková 1, Eperješiová, Géczyová, Ondrejová.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Kubičinová – Valiska 5, J. Kamberovič 8, Sabovová 8, Cuperová 2, Sopúchová 3, Sinaiová 1, A. Kamberovič 7/1, Berešová 4, V. Čižmariková 3, Paľová 3, Kováčová 3, Szatmáry 5, Antolíková 4, Hotovčinová 3.

Tréner Dušan Daniš: “Bol to pre nás jednoduchý zápas. Družstvo Košíc malo problémy, malo dosť chorých hráčok, navyše sa jedna dokonca zranila a hrali iba piati. Nemám ani čo hodnotiť, som rád za víťazstvo.”

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky na druhých priečkach

Aj po víkendových dueloch 23.kola najvyšších súťaži patria našim dorastenkám miesta na vrchných poschodiach tabuľky. Mladšie dorastenky v predohrávke 23.kola minulý

Zahraničie

Tri góly Adriany Holejovej

V našom pravidelnom týždňovom súhrne vám prinášame, ako sa darilo našim bývalým hráčkam, či trénerom. Začíname najvyššou francúzskou ženskou ligou, kde

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.