Dorastenky víťazne aj v hlavnom meste

Kategórie

Naše dorastenecké tímy sú stopercentné aj po šiestich odohraných zápasoch. V siedmom kole najvyšších súťaží zvíťazili v Bratislave nad ŠKP. Staršie dorastenky vyhrali 29:20, mladšie 46:26 a obaja sú na prvých miestach v tabuľke.

Naše dorastenecké tímy majú najbližší víkend voľno. V hre budú až v sobotu piateho novembra, kedy ich čakajú zápasy so Stupavou. Staršie dorastenky nastúpia na zápas o 13.30 hod., mladšie o 15.30 hod.

Staršie dorastenky
ŠKP Bratislava – MŠK Iuventa Michalovce 20:29 (8:21)
Pok. hody: 3/3 – 2/2. Vylúčené: 3 – 4. Rozhodovali: Bohuniczký a Szeréncsés.
ŠKP: Kiszelyová, Petrányiová- Herbergerová, Šejirmanová 4, Belayová, Grygarová 1, Horváthová 2, Jovnášová Szahumelová 1, Tomašechová 5/2, Viavčaruk 4, Jesenická 3, Čubová, Stachová.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková – Tokárová, Polievková 4, Dmytrenková 4, Lukáčová 2, Dymtročenková 2, Kohučová 7/1, Kováčová, Stanková, Kobová 3, Jegorová, Hlivová, L. Čižmariková 4/1, Rebičová 1, Rohaľová 2.

Tréner starších dorasteniek: “Aj napriek dlhej ceste a skorému vstávaniu nám vyšiel vstup do zápasu a už v prvom polčase sme rozhodli o našom víťazstve. V prvom dejstve nás strelecky ťahala Kohučová, ktorú som už v druhom šetril pre potreby áčka. Som rád za vysoké víťazstvo, i za to, že si zahrala každá jedna hráčka.”

Mladšie dorastenky
ŠKP Bratislava – MŠK Iuventa Michalovce 26:46 (11:26)
Pok. hody: 4/2 – 7/7. Vylúčené: 5 – 2. Rozhodovali: Bohuniczký a Szeréncsés.
ŠKP: Gábrišová – Kuľhavá, Šejirmanová 2/1, Horváthová 3, Mullerová 1, Jovnášová 4, Staršichová 2, Bencová, Tomašechová 3, Hrabovská 3, Keckéšová 2, Gajdošová, Stebelová 4, Gárliková 2.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Kubičinová – Valiska 7, K. Kamberovič 3, Sabovová 12/3, Cuperová 1, Sopúchová, adová, Sinaiová 1, A. Kamberovič 4/2, L. Berešová 3, V. Čižmariková 1, Paľová 5, Szatmáry 7/2, Hotovčinová 2.

Tréner mladších dorasteniek Dušan Daniš: “Počas celého zápasu sme dominovali a vo všetkých činnostiach sme boli lepším tímom. Kladom bolo, že si zahrala každá hráčka. Škoda, že po prestriedaní sme v druhom polčase poľavili v obrane. Ani to sa však neodzrkadlilo na výsledku zápasu.”

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky v sobotu proti Stupave

Po reprezentačnej pauze sa odohrajú ligové zápasy aj v súťažiach dorasteniek. Naše dievčatá sa v rámci siedmeho kola predstavia doma,

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.