Stodesať gólov dorasteniek do siete Drábovej Košice

Kategórie

Prvé body si na svoje konto pripísali v roku 2023 naše staršie a mladšie dorastenky. Tie sa na tretí pokus konečne predstavili aj v domácej Chemkostav aréne, kde v sobotu privítali v rámci sedemnásteho kola najvyšších súťaži celky ŠŠK Drábová Košice. Naše dorastenky si schuti zastrieľali. Mladšie dorastenky vyhrali 63:13, keď strelecky vynikli hlavne sedemnásťgólová Barbora Sabovová a desaťgólová Timea Szatmáry. Darilo sa aj starším dorkám, ktoré zvíťazili 47:15. Gólovo sa najviac darilo deväťgólovej Lujze Čižmarikovej a osemgólovej Barbore Polievkovej.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK Drábová Košice 47:15 (27:8)
Pok. hody: 1/1 – 3/2. Vylúčené: 2 – 2. Rozhodovali: Palovčák a Valiska.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Polievková 8, Soskyda 7, E. Lukáčová 4, Dmytročenková 5, Kováčová 2, Jegorovová 1/1, Stanková, Kobová, Hlivová 3, L. Čižmariková 9, J. Rebičová 2, Rohaľová 6
ŠŠK DRÁBOVÁ: Pálfiová – Juhásová 2, Kalesi, Čonková 1, Vaľková 7/2, Rojková 1, Dubovská 1, Turcsanyiová 3.

Tréner Milan Adi: “Nemali sme ideálny vstup do zápasu. Aj keď sme viedli, robili sme množstvo chýb a nerobili sme to, čo sme si povedali v šatni. Aj preto som počas oddychového času musel zvýšiť hlas. Postupne prišlo v našej hre zlepšenie. Som strašne rád, že sa nám v prvom rade konečne podarilo doma odohrať duel a takisto som rád aj za víťazstvo, a dva body.”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK Drábová Košice 63:13 (31:7)
Pok. hody: 5/4 – 3/1. Vylúčené: 3 – 4. Rozhodovali: Palovčák a Valiska.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, – Valiska 8, Sabovová 17/4, Cuperová 1, Sopúchová 4, Sinaiová 2, A. Kamberovič 6, Dzubajová, Berešová 3, V. Čižmariková 5, Paľová 3, Šimková 4, T. Szatmáry 10.
ŠŠK DRÁBOVÁ: Lovašiová – Kalesi, Lisiková, Pénzešová 1, Vyrostková 1, Maxianová 7/1, Ondrejová 3, Obšitníková 1, Kovalčíková, Géczyová.

Tréner Dušan Daniš: “Odohrali sme veľmi jednoduchý zápas. Teší ma, že sa na palubovku dostala každá jedna hráčka. Strelili sme rekordný počet gólov. Síce sme aj dosť dostali, bolo to ale spôsobené tým, že sme celý čas chceli hrať v útoku a nemysleli sme na obranu.”

Viac na preskúmanie

Ženy

Druhý postup medzi osmičku najlepších

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce opäť prepisujú históriu klubu, ale aj slovenskej hádzanej. Po prvýkrát v histórii sa dostali druhýkrát v rade medzi

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.