Štyri body starších dorasteniek

Kategórie

Aj keď v dorasteneckých súťažiach je tento týždeň reprezentačná prestávka, v hre boli naše staršie dorastenky, ktoré dokonca odohrali dva zápasy. Na svojej pôde najskôr privítali v dohrávke deviateho kola tím THA Martin/SMF Žilina 39:12. S týmto celkom odohrali aj predohrávaný duel 22.kola, ktorý sa síce mal hrať na pôde súpera, po dohode klubov sa ale hral u nás. Naše staršie dorky zvíťazili opäť hladko 38:17 a po týchto dvoch výhrach sa znova dostali na prvé miesto v tabuľke.

Dohrávka 9. kolo
MŠK Iuventa Michalovce – THA Martin/SMF Žilina 39:12 (21:3)
Pok. hody: 2/2 – 3/1. Vylúčené: 4 – 1. Rozhodovali: Kanaloš a Štefan.
MŠK IUVENTA: Tomovčíková, Cabanová – Valiska 2, Polievková 11, Dmytrenková 7, Soskyda 2, Dmytročenková, V. Kováčová 1/1, Stanková, Sinaiová, Kobová 5, Kolovská 3, Jegorovová, Rohaľová 5/1, Šimková 3, Szatmáry.
THA/SMF: Kulová – Vašková, Brezniaková 4, Lišková 5, A. Kováčová 2/1, Mikulovská 1, Harániová, Tomaščíková, Trnková, Juríková.

Predohrávka 22. kola
THA Martin/SMF Žilina – MŠK Iuventa Michalovce 17:38 (8:18) – hralo sa v Michalovciach.
Pok. hody: 1/1 – 2/2. Vylúčené: 1 – 2. Rozhodovali: Kanaloš a Štefan.
THA/SMF: Kulová – Vašková 1, Brezniaková, Lišková 2, A. Kováčová 2/1, Mikulovská 5, Harániová 1, Tomaščíková 6, Trnková, Juríková.
MŠK IUVENTA: Tomovčíková, Cabanová – Valiska 9, Polievková 5, Dmytročenková 4, V. Kováčová 4/1, Stanková, Sinaiová 2, Kobová 4, Jegorovová, Rohaľová 2, Šimková, Szatmáry 6/1, Čuvanová 2.

Tréner Milan Adi: „V prvom rade by som sa chcel poďakovať súperovi, ktorý nám vyšiel v ústrety a mohli sme tak hrať dvakrát doma. K zápasom. Boli to pre nás ľahšie zápasy, ktoré sme výsledkovo zvládli. Aj keď sa v našej hre vyskytli aj nedostatky, som spokojný so štyrmi bodmi, ale aj s tým, že sme sa vrátili na prvé miesto v tabuľke. To ale budeme musieť potvrdzovať v ďalších dueloch, ktoré nás čakajú a budú určite náročnejšie.“

Viac na preskúmanie

Ženy

Novou posilou pivotka Pejovičová

Našou šiestou posilou do novej sezóny sa stáva čiernohorská pivotka Nikoleta Pejovičová, ktorá bola v našom tíme na skúške už tretí

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.