Staršie dorastenky s deviatym víťazstvom, mladšie trápili lídra

Kategórie

Staršie dorastenky michalovskej Iuventy zvíťazili aj v deviatom ligovom zápase. V predohrávke desiateho kola zdolali doma celok SMF HK Žilina 46:13. Mladšie dorastenky zaznamenali po štyroch výhrach v rade tesné prehru, keď lídrovi tabuľky podľahli 23:25.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – SMF HK Žilina 46:13 (24:5)
Pok. hody: 4/3 – 3/3. Vylúčené: 2 – 3. Rozhodovali: Daňo a Sabol.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Rebičová 2, Valiská 6, Sabovová 6, Lukáčová 8/1, Kobová, Krylová 2, Hlivová 1, L. Čižmariková 3/1, Cabanová, Geffertová 5, V. Čižmariková 1, Krasnianská 4, Paľová 5, T. Szatmáry 3.

Tréner Dušan Daniš: “Bol som zvedavá, ako hráčky zareagujú na dva zápasy za dva dni. Zareagovali ale výborne. Musím svoje družstvo pochváliť, pretože opäť súperkám nič nedovolili a zaslúžene sme vysoko vyhrali.”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – SMF HK Žilina 23:25 (10:15)
Pok. hody: 9/8 – 5/5. Vylúčené: 6 – 6. Rozhodovali: Daňo a Sabol.
MŠK IUVENTA: Lazorak, Kubičinová – Foľtová, Osipčáková, J. Kamberovič, Mirmanová, Cuperová 1, Sopúchová 1, Čurmová, Padová, Sinaiová 1, Babinčáková, Šimková 4, D. Holejová 2, Hotovčinová 4/3, A. Kamberovič 9/5.

Tréner Milan Adi: “Stretli sme sa s tímom, ktorý ešte neprehral a je ašpirantom na titul. Myslím si, že sme sa ho vôbec nezľakli. V prvom polčase sme im síce dovolili získať päťgólový náskok, druhé dejstvo ale patrilo nám. Dotiahli sme sa a veľa nechýbalo, aby sme vyrovnali. Musím dievčatá pochváliť za bojovnosť a srdiečko. Určite sme im to neuľahčili. Je vidieť, že pomaly napredujeme a tvrdá práca v tréningoch prináša to, čo chceme.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.